Всесвітньо відома американська співачка та голлівудська актриса Леді Ґаґа дуже втішила не лише своїх шанувальників, але ще й геймерську спільноту Fornite. Зірка у новій публікації натякає, що вона може з'явитися у Fortnite під час музичного фестивалю.

Крім події, ймовірно, може з'явитися також скін цієї співачки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Леді Ґаґи в соціальній мережі X (колишній Twitter).

Леді Гага, кадр із виступу
Леді Гага, кадр із виступу

Нагадаємо, що ще в 2019 році Леді Ґаґа опублікувала вірусний твіт "Що за fortnight?", а сьогодні в соцмережі з'явився пост-виправлення "fortnite", в якому була картинка з анонсом події.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Публікація Леді Ґаґи, скріншот: X
Публікація Леді Ґаґи, скріншот: X

Відомо, що дана розрахована на багато користувачів гра налічує мільйони "онлайну", а численна команда розробників і підтримки часто запрошує світових зірок для участі в різноманітних "івентах".

Торік у мережі фігурували чутки від облікового запису FNLeaksAndInfo про появу цієї співачки у Fortnite. Другий сезон Fortnite Festival відбудеться 22 лютого, де гравці матимуть змогу зібрати власну групу або слухати інших виконавців.

Під час концерту як мінімум варто чекати на таких музикантів, як Marshmello, Тревіса Скотта, Бруно Марса, Емінема та Аріану Гранде.

Нагадаємо, все "палає", і відеокарта теж: PornHub показав, які ігри найбільше збуджували у 2023 році.

Раніше повідомлялося, Samsung змусила творців Fornite повернути найрідкісніший скін: торгаші, приготуйтеся.

Також, Леді Гага у сльозах після зірваного концерту: "Для мене дорожче життя".