Задумана ще десять років тому гра Skull and Bones пройшла довгий і кручений шлях до фінального релізу.

Спочатку вона замислювалася як доповнення до знаменитого Assassin's Creed IV: Black Flag, але згодом концепція гри трансформувалася у щось зовсім інше – розрахований на багато користувачів проект. Після презентації остаточного бачення гри, важко було знайти людину, якій сподобався запропонований ігровий процес та сервісна модель.

Skull and bones, скріншот: Youtube
Skull and bones, скріншот: Youtube

Навіть глава компанії Ubisoft приєднався до загальних скепсисів, заявивши, що ця гра позиціонується як АААА-проект із ціною 70 доларів (в українських реаліях – 1299 гривень для ПК та 2299 гривень для PS5). Насамперед слід зрозуміти, чим Skull and Bones не є. Це не Assassin's Creed.

Skull and Bones – це гра в першу чергу про корабель. Один корабель для одного гравця, а команда корабля скоріше функцією виконує накази при натисканні кнопок. Хоча іноді й їх треба "підгодовувати", щоби відновити сили. Однак, весь успіх повністю залежить від майстерності самого гравця. Традиційної сюжетної кампанії у грі немає.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

PvP у Skull and Bones опціонально. Для когось це рішення може здатися правильним, адже не всі полюбляють сутички з іншими гравцями. Для PvP-битв є окремі активності, до яких можна приєднатися миттєво на екрані.

Бої у Skull and Bones динамічні. Якщо противник вищого рівня доводиться постійно маневрувати, збільшувати та зменшувати швидкість, вицілювати у слабкі місця. Одним із мінусів можна назвати те, як працює ремонт корабля. Провели ви кілька битв, отримали пошкодження, але щоб відремонтувати судно – зійдіть на берег, поверніться на корабель і лише тоді відкриється меню, де можна скористатися необхідними функціями.

Skull and bones, скріншот: Youtube
Skull and bones, скріншот: Youtube

Крім того, якщо ви міняєте корабель - вибираєте тільки або перемістити вантаж на новий корабель, або у схованку. Тобто якщо вам раптом знадобиться пересісти на менше судно – виникають проблеми.

Після виробничого пекла та численних перезапусків концепції Skull and Bones вийшла непоганою грою для любителів піратської тематики. Хоча відгуки залишають бажати кращого.

Нагадаємо, Dying Light 2 Reloaded Edition: розробники шокували геймерів найбільшим оновленням в історії

Як повідомляв "Знай.uа", легендарна "Fable" отримає нову версію: геймерам озвучили приблизну дату релізу

Знай.ua писав, розробники "Metro" анонсували вихід нової повноцінної гри: "Повернемося..."