PlayStation VR2 була запущена ще рік тому, але зараз компанія підготувала нововведення, котрі порадують фанатів і розширять ігрові можливості. Відповідне оновлення анонсували в Sony.

Зараз в Sony тестують підключення гарнітури PlayStation VR2 на комп'ютер. Функцію хочуть зробити доступною вже у цьому році, проте конкретна дата запуску не афішується.

PlayStation VR2 фото з вільних джерел
PlayStation VR2 фото з вільних джерел

«Ми раді повідомити, що зараз ми тестуємо можливість для гравців PS VR2 отримати доступ до додаткових ігор на ПК, щоб запропонувати ще більше різноманітності ігор на додаток до доступних на PS5. Ми сподіваємось, що ця підтримка стане доступною у 2024 році, тож слідкуйте за оновленнями» - йдеться у повідомленні.

Компанія не уточнила, що мала на увазі під іншими іграми для ПК. Поки що достеменно невідомо, чи буде працювати гарнітура PlayStation VR2 із усіма іграми такого плану, чи лише з тими, які будуть випускатись компанією.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

PlayStation VR2. Фото з вільних джерел
PlayStation VR2. Фото з вільних джерел

Sony випустила подібну гарнітуру в лютому 2023 року і коштувала вона 550 доларів. Тоді протягом 6 тижнів після запуску новинки було продано близько 600 шлемів ВР. Цей показник на 6% вище, ніж продажі гарнітури першого покоління. Поки що пристрій працює у парі з PS5, але незабаром зможе підключатись і до ПК. Гравці мають змогу насолоджуватись 160 іграми, які є на пристрої.

В компанії більше подробиць не розкрили і наголосили, що подробиці та анонс новинки буде згодом.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Dying Light 2 Reloaded Edition: розробники шокували геймерів найбільшим оновленням історії

Раніше наш портал інформував, тобі про це ніхто не розповідав: простий спосіб продовжити "життя" батареї мобільного телефону

Також портал Знай повідомляв, нові моделі авто, дорожні карти та випробування: Need for Speed ​​Unbound отримає другий рік контентної підтримки