У 2015 році Ubisoft представила світові шутер Rainbow Six Siege, і з того часу він став не просто грою, а справжнім ветераном у світі онлайн-стрілялок. З настанням 2024 Siege відзначає свій дев'ятий день народження, і хоча за віком їй вже 9 років, з точки зору підтримки та розвитку гри, це більше схоже на 90.

У 2015 році Siege зустріла ігровий майданчик, де ще не існували Overwatch, PUBG та Fortnite. Сьогодні Ubisoft підтримує свого ветерана, продовжуючи його життя та додаючи новий контент.

Однак з віком движка і численними змінами в грі, постало питання: чи потрібне Siege продовження?

Креативний директор Siege, Олександр Карпазіс, каже, що відповідь на це питання - категоричне "ні". За його словами, у Siege один з найкращих движків у світі для живих PvP-шутерів, і команда розробників постійно вдосконалює способи доставки контенту, роблячи гру швидшою, надійнішою та стабільнішою.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Карпазис вважає, що ідея зміни двигуна на щось готове до використання не відповідає потребам Siege, такої конкурентоспроможної та вимогливої ​​до гри.

Він вважає, що гра може втратити свій зміст, як у випадку з іншими іграми, коли після сіквелів потрібно було переробляти все з нуля.

Хоча можлива зміна двигуна могла б приносити покращення, наприклад сучасну графіку, Ubisoft продовжує покращувати ключові моменти Siege, незважаючи на його довгий вік.

Від персонажів та карт до правил та інтерфейсу, в Siege було вкладено чимало зусиль, щоб залишатися сучасним.

Багато хто хотів би бачити продовження Siege з новим двигуном, але Карпазіс вважає, що такий крок буде не тільки зайвим, але й помилковим.

Натомість команда розробників зосереджується на вдосконаленні поточної версії гри, роблячи її стабільнішою та задовольняє потреби мільйонів гравців.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що " Р*сня за*бала все псувати": українцям радять не купувати "Tomb Raider I-III Remastered"

Вам буде цікаво дізнатися про новий додаток "Baldur's Gate 3" подарує 21 гігабайт пригод: що усередині важкого патчу