Всесвітньо відома студія Electronic Arts оголосила, що звільнить 5% свого персоналу. Також, окрім цієї новини, є ще неприємні звістки для шанувальників ігор зі всесвіту "Star Wars". Компанія оголосила, що майбутній FPS Star Wars від Respawn скасовується.

Студія конкретно не заявила, що скасована гра була шутером Star Wars від Respawn, варто зазначити, що все маркування вказує саме на це.

Про це стало відомо завдяки повідомленню студії у своєму офіційному блозі ea.com.

FPS Star Wars від Respawn, скріншот: YouTube
FPS Star Wars від Respawn, скріншот: YouTube

Раніше цього місяця повідомлялося, що студія працює над грою "Зоряні війни: Мандалорець", дія якої відбуватиметься за часів розквіту Галактичної Імперії. На даний момент це єдина гра, яка здається відповідає опису того, що описує EA.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

FPS Star Wars від Respawn, скріншот: YouTube
FPS Star Wars від Respawn, скріншот: YouTube

Майбутню гру "Мандалорець" довго чекали з кількох причин. Насамперед тому, що вона була створена тією ж студією, яка працювала над Titanfall 2. Цю іграшку оцінили критики із теплотою. Однак вона, на превеликий жаль, і сумна тенденція, яку EA зробила в минулому, скасувавши гру, над якою працювала Respawn.

Electronic Arts, скріншот: YouTube
Electronic Arts, скріншот: YouTube

За словами колишнього розробника, студія працювала над Titanfall 3 десять місяців, перш ніж EA скасувала її.

Що ж тепер робитиме EA?

Компанія збирається "стимулювати творчість, прискорювати інновації та докладати більше зусиль для розвитку власних IP, спортивних напрямків та онлайн-спільнот". Крім того, вона продовжує розробку Iron Man (2022), Captain America та Black Panther, Dragon Age: Dreadwolf, нову Mass Effect та інших тайтлів.

Нагадаємо, нові моделі авто, дорожні карти та випробування: Need for Speed ​​Unbound отримає другий рік контентної підтримки.

Раніше повідомлялося, 1 млн. проданих копій за кілька днів: Helldivers II за пару днів обійшов God of War.

Також, це і є справжня свобода: Valve несподівано зробили приємно гравцям Counter-Strike 2.