Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. У мережу пішла ціла серія витоків по майбутній "Helldivers 2".

Ціла хвиля витоків вже підкорила соціальні мережі та серця геймерів, показавши, що розробники планують реалізувати масштабні нововведення в ігровому процесі хітової новинки.

Про це стало відомо завдяки публікаціям блогерів у мережі X.

Публікація "JayTechTV", скріншот: X
Публікація "JayTechTV", скріншот: X

Кооперативний шутер Helldivers 2 став справжнім хітом і не скидає обертів, збираючи навколо себе все більшу армію прихильників космічної демократії.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нещодавній витік інформації показав деякі важливі елементи ігрового процесу, які можуть з'явитися в новинці.

Helldivers 2, скріншот: YouTube
Helldivers 2, скріншот: YouTube

Зокрема, завдяки дата-майнерам, шанувальники Helldivers 2 отримали можливість глянути на бойові механічні костюми та транспортні засоби, яких ще немає у грі.

Отже, на якомусь етапі розвитку проекту геймери зможуть викликати собі на допомогу потужні екзоскелети. Крім того, гравці отримають на допомогу бойовий автомобіль-всюдихід під назвою Recon Vehicle.

Транспортний засіб вміщатиме не менше трьох бійців: один за кермом, один за кулеметом та один на пасажирському сидінні біля водія. До того ж гравець з пасажирського місця зможе висуватися з вікна і стріляти.

Helldivers 2, скріншот: X
Helldivers 2, скріншот: X

Helldivers 2, скріншот: X
Helldivers 2, скріншот: X

Helldivers 2, скріншот: X
Helldivers 2, скріншот: X

Helldivers 2, скріншот: X
Helldivers 2, скріншот: X

Судячи з наявних кадрів, модель Recon Vehicle ще досить "сира" - частина транспортного засобу не має текстур, а його зброю, двигун і колеса не видають звуків.

Однак незважаючи на це, у шанувальників Helldivers 2 немає сумнівів, що розробники планують додати обидва ці допоміжні засоби в гру, щоб геймери змогли краще та ефективніше поширювати демократію з віртуальної галактики.

Нагадаємо, геймери затопили відеокарти сльозами: Electronic Arts відмінила шутер за "Star Wars".

Раніше повідомлялося, ціни на Netflix зміняться у 2024 році: як це вплине на гаманець та контент глядачів.

Також, красиво та елегантно: Samsung презентувала смартфон, який стає браслетом.