В останньому звіті про Grand Theft Auto 6 є деякі цікаві новини для фанатів — можливо, вийде гра раніше, ніж передбачалося. Перший трейлер, який ми побачили раніше, дав лише короткий погляд на сюжет і маленький натяк на дату виходу – 2025 рік.

Це вікно дало Rockstar достатньо часу для роботи, і, здається, вони не мають конкретної дати, якої їм потрібно дотримуватися.

GTA VI / фото: скріншот Youtube
GTA VI / фото: скріншот Youtube

Проте, за словами Джейсона Шрайєра з Bloomberg, 28 лютого 2024 року Rockstar Games надіслала листа співробітникам і запропонувала повернутися в офіс на повний робочий день починаючи з квітня.

Це, найімовірніше, пов'язані з "останнім етапом" розробки. І це, дорогі фанати, означає, що, незважаючи на розпливчасте вікно релізу на весь рік, ми можемо очікувати запуску Grand Theft Auto 6 на початку 2025 року.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

GTA VI / фото: скріншот Youtube
GTA VI / фото: скріншот Youtube

Хоча деякі співробітники не дуже раді цьому рішенню, Rockstar доводить його турботою про безпеку і продуктивність.

У минулому компанія мала серйозні порушення безпеки, такі як витік відеороликів розробки в 2022 році, що могло спровокувати таке рішення — концентрувати весь процес розробки всередині компанії.

З урахуванням минулих більше десяти років з моменту останнього випуску і жага фанатів, новина про можливий ранній реліз Grand Theft Auto 6 є позитивною. Судячи з усього, у найближчі місяці нам доведеться побачити більше офіційних матеріалів та інформації про найочікуванішу гру.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що геймери затопили відеокарти сльозами: Electronic Arts скасувала шутер за "Star Wars"

Вам буде цікаво дізнатися, в потворі "Директиви Arkangel", нові карти та інтерфейс: Battlefield 2042 "підриває" голови новим патчем