Залишається щонайменше 10 місяців до випуску однієї з найочікуваніших ігор усіх часів - Grand Theft Auto 6, а чутки вже активно поширюються.

Rockstar Games встановила нові рекорди YouTube, коли випустила перший трейлер GTA 6 у грудні минулого року, оголосивши, що гра надійде у продаж у якийсь момент 2025 року; на момент написання цього тексту відео зібрало 177 мільйонів переглядів лише на YouTube.

Є "велика ймовірність№, що до випуску гри також з'явиться нова консоль PlayStation.

GTA VI у стилі Minecraft, скріншот: YouTube
GTA VI у стилі Minecraft, скріншот: YouTube

На конвеєр чуток потрапило багато нових "витоків" та припущень, включаючи спекуляції щодо того, коли може бути випущений останній трейлер, дату випуску та деякі очікування від гри.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Користувач Twitter @GTAVI_Countdown припускає, що наступне оголошення від Rockstar Games може бути у травні, що, можливо, включатиме трейлер, але також може містити скріншоти та деталі дати випуску.

Повідомлення говорить: "Наступне оголошення GTA 6 очікується у травні, перед останнім звітом про прибутки Take-Two за квартал, де вони повідомлять про повні результати фінансового року та розкриють свої плани на наступний фінансовий рік (ігри, які вийдуть до квітня 2025 року)."

Take-Two - американська відеоігрова холдингова компанія, до якої належать лейбли 2K та Rockstar Games, які випускають серію Grand Theft Auto.

У треді продовжується, що головний фінансовий директор Take-Two повідомив: "ФР25 обіцяє бути великим із більш ніж 7 мільярдами доларів у нетто-бронюваннях із переломним портфелем, натякаючи, що GTA 6 все ще на шляху до запуску на початку 2025 року".

GTA 6, скріншот: YouTube
GTA 6, скріншот: YouTube

"Оголошення у травні не обов'язково має бути другим трейлером, але може включати нові скріншоти, передзамовлення або дату випуску, подібно до того, як Rockstar зробила з Red Dead Redemption 2, коли оголосила дату випуску на весну 2018 року за день до останнього звіту про прибутки Take-Two", - завершується тред.