У своєму недавньому інтерв'ю з виданням Polygon, Бароне розмірковував над оновленням 1.6 для Stardew Valley, замислюючись, чи стане воно останнім значним оновленням гри, зважаючи на те, що розробник зараз зайнятий кількома іншими проектами.

"Мені здається, що я схожий на хлопчика, який кричав «вовк!», адже я вже не раз говорив, що це останнє оновлення, але завжди випускаю наступне. Так що, скажу просто, хто знає? Не думаю, що коли-небудь офіційно закрию книгу. Книга завжди відкрита," - поділився Бароне з журналістами.

Stardew Valley
Stardew Valley

Від моменту запуску Stardew Valley вісім років тому, гра пережила численні оновлення. Розробник стверджує, що продовжує працювати над симулятором ферми, оскільки це його "справа життя". Уся ця наполеглива праця принесла свої плоди: Stardew Valley розійшлася тиражем у 30 мільйонів копій і процвітає як ніколи.

Stardew Valley
Stardew Valley

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ми отримали чимало натяків щодо нового контенту, який з'явиться в життєвій симуляції, включаючи рекомендацію створити новий файл збереження для Stardew Valley 1.6, щоб побачити все наново, а деякі фанати навіть пішли далі, прогнозуючи нову локацію в грі.

Невдовзі після оголошення дати випуску фанати почали обговорювати, чи введе оновлення 1.6 острів, заповнений єнотами.

А поки ми чекаємо оновлення вже легендарної ферми, можна порадіти за фанатів новинки Helldivers 2: судячи з чуток, там скоро додадуть нові стратагеми та екзоскелети. Ціла хвиля витоків вже підкорила соціальні мережі та серця геймерів, показавши, що розробники планують реалізувати масштабні нововведення в ігровому процесі хітової новинки.