Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Все вказує на те, що спільна робота Xbox зі світом "Дюни" не обмежиться королівським орнітоптером у Microsoft Flight Simulator.

На тематичний кросовер натякнули розробники ще однієї гри, яка належить компанії. Йдеться про всесвітньо відому пісочницю Minecraft.

Про це пише офіційний обліковий запис гри в мережі X.

Публікація Minecraft, скріншот: X
Публікація Minecraft, скріншот: X

З недавньою світовою прем'єрою фільму "Дюна: Частина друга" кінокомпаній Legendary Pictures та Warner Bros. Pictures вирішили привітати творці культової гри Minecraft від студії Mojang: "Вітаємо наших партнерів із Legendary та Warner Bros. Pictures. Цікаво, що ж зараз перебуває в роботі?" – свідчить повідомлення від офіційного облікового запису Minecraft.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Dune: Awakening, скріншот: YouTube
Dune: Awakening, скріншот: YouTube

Послання авторам фільму розробники супроводжували скріншотом зі своєї гри, що нагадує постер до виходу "Дюна: Частина друга".

І хоч поки немає жодних офіційних підтверджень, ймовірно, таким чином автори Minecraft натякають на кросовер із "Дюною". Найсміливіші припущення навіть заговорили про цілий фільм у всесвіті "Дюни", але у стилістиці Minecraft. З огляду на ажіотаж навколо продовження цієї історії такий крок не повинен нікого дивувати.

Нагадаємо, повернення "Директиви Arkangel", нові карти та інтерфейс: Battlefield 2042 "підриває" голови новим патчем.

Раніше повідомлялося, легендарна "Fable" отримає нову версію: геймерам озвучили приблизну дату релізу.

Також, геймерам нарешті пояснили секрет "GTA: San Andreas" з великим Місяцем.