Гаррі Поттер повертається у світ відеоігор і ми не можемо пройти повз цю подію. Hogwarts Legacy, з його захоплюючим відкритим світом, прокотилася у хвилі успіху у 2023 році і став найбільшою грою року. Звісно, ​​фанати чекають, чи буде друга частина?

Студія-розробник Avalanche Software, відповідаючи на високий попит гравців, оголосила про пошук старшого художника за персонажами свого нового великого проекту.

Hogwarts Legacy / фото: скріншот Youtube
Hogwarts Legacy / фото: скріншот Youtube

Оголошення про вакансію привернула нашу увагу, оскільки потенційні кандидати повинні мати досвід роботи з Unreal Engine 4 та 5.

Це підштовхує нас до думки, що наступна гра Hogwarts Legacy може стати одним із перших проектів, повністю орієнтованих на Unreal Engine 5.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Unreal Engine 5 – потужний інструмент, який обіцяє перевести ігровий процес на новий рівень якості та реалізму. Сподіватимемося, що це допоможе усунути всі "баги", з якими геймери зіткнулися в першій частині.

Hogwarts Legacy / фото: скріншот Youtube
Hogwarts Legacy / фото: скріншот Youtube

Важливо відзначити, що оригінальна Hogwarts Legacy була побудована на Unreal Engine 4, що, ймовірно, пов'язано з тим, що гра планувалася для PS4 та Nintendo Switch.

Тепер, з перспективою сучаснішого геймплейу та графіки, команда Avalanche Software готується втілити всі переваги Unreal Engine 5 у життя.

Фанати сподіваються на більш цікавий дизайн відкритого світу та використання передових механік, що зробить їхню наступну пригоду ще більш захоплюючою, ніж будь-коли.

Раніше ми писали про те, коли вийде серіал про Гаррі Поттера Warner Bros. Discovery поділилися деталями серій та акторського складу

Крім того, Знай.ua повідомляв, R espawn Entertainment розробляє гру по "Мандалорцю": витоку розкрили деталі нового екшену