Дуже дивний звіт опублікувало японське ігрове видання. У цьому документі йдеться, що в місцевих магазинах можна оформити попереднє замовлення на диск з трьома оригінальними частинами STALKER Дивина в тому, що ці ігри начебто призначені для PlayStation 4.

Ця інформація з'явилася на порталі gematsu.com.

Кадр із гри STALKER Фото: скрін youtube
Кадр із гри STALKER Фото: скрін youtube

Знайти трилогію можна у рітейлерів Biccamera, Neowing та Rakuten Books. STALKER: Legends of the Zone Trilogy включає такі проекти, як STALKER: Тінь Чорнобиля, STALKER: Чисте небо та STALKER: Поклик Прип'яті.

Наголошується, що ігри стануть доступними вже 27 червня. Невідомо, чи буде колекція доступна для PlayStation 5, Xbox One та Xbox Series X/S. Ціна – 6578 єн, що дорівнює приблизно 1688 гривням. Це перший випадок, коли серія шутерів від першої особи у жанрі survival horror була портована на консолі.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

stalker 2
stalker 2

Нагадаємо, що STALKER – серія ігор, розроблена українською компанією GSC Game World. Події гри відбуваються в альтернативному світі на території України, у Чорнобильській зоні відчуження. Після аварії у Зоні були створені лабораторії, що дозволили вченим проводити експерименти, що призвели до другої катастрофи. Вона, у свою чергу, викликала низку аномалій, які гравцям потрібно дослідити.

Вже відомо, що продовження серії "STALKER 2: Серце Чорнобиля", вийде для Xbox Series та ПК у Steam, Epic Games Store та GOG 5 вересня. Гра також доступна через Xbox Game Pass.

Нагадаємо, походи в туалет стануть приємнішими: Electronic Arts випустила Plants vs Zombies 3, фанати чекали довгих 5 років.

Раніше повідомлялося, що творець "Fallout" і "Fallout 2" назвав топ-5 RPG за останні 30 років: чому люди досі в це грають.

Також, переробили всі, навіть "запас кисню": показали новий геймплей STALKER 2.