7 березня 2024 року команда Insomniac Games випустила оновлення 1.002.000 для гри Marvel’s Spider-Man 2.

У цьому патчі розробники представили низку значних нововведень та поліпшень, які мають сподобатися фанатам за зробити гру ще захопливішою.

Одним із головних доповнень став режим «Нова гра+», де гравці отримують можливість не тільки пережити пригоди Людини-павука заново, але й відкрити ексклюзивні гаджети золотого кольору. Тепер любителі переслідувань по небокраю Нью-Йорка зможуть повторно пройти улюблені сюжетні місії, не чекаючи завершення головного квесту.

Ще одне нововведення, яке особливо сподобається гравцям - це опція ручної зміни часу доби після проходження сюжетної лінії. Така можливість додає грі динаміки та дозволяє насолоджуватися красою мегаполісу в різний час дня чи ночі.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Spider-Man 2 / фото: скріншот Youtube
Spider-Man 2 / фото: скріншот Youtube

Також Пітер Паркер та Майлз Моралес отримали нові костюми, які доволі непогано освіжають їх образ. Крім того, додана цікава функція у фото-режимі, яка дозволяє змінювати розмір персонажів для створення ще більш креативних знімків.

Серед покращень розробники заявили ще і традиційне поліпшення стабільності та усунення різноманітних помилок, завдяки чому геймплей став ще плавнішим і приємнішим.

Ці оновлення вже доступні для завантаження, обіцяючи гравцям нові враження та емоції від пригод у світі Людини-павука.

Також Знай.ua повідомляв, що Fortnite, Unreal та Gears of War опинилися під загрозою.

Одна з банд кіберзлочинців заявила, що спромоглася зламати американську компанію Epic Games, яка займається розробкою відеоігор. Група здирників "Mogilevich", відносний новачок на цій сцені, заявила про атаку на сервери компанії і стверджує, що отримала 189 гігабайт даних.

За словами хакерів, дані включають електронні адреси та паролі (але не зрозуміло, чиї саме – користувачів чи розробників), імена, платіжну інформацію, початковий код та багато іншого. Викрадені дані вже виставлені на продаж, хоча ціна не вказана.