Фанати Hogwarts Legacy будуть у захваті, адже шикарна гра у всесвіті Гаррі Поттера отримає безліч нового контенту вже скоро.

Менеджер спільноти Avalanche Software Чендлер Вуд оголосив, що майбутнє літнє оновлення для гри Hogwarts Legacy буде безкоштовним. Таким чином розробники гри хочуть висловити вдячність фанатам за підтримку.

Hogwarts Legacy / фото: скріншот Youtube
Hogwarts Legacy / фото: скріншот Youtube

Згідно з офіційним повідомленням, це оновлення включатиме додаткові покращення та нові функції, що спонукало частину спільноти очікувати анонсу довгоочікуваного DLC для гри.

Окрім того, вже цього літа ексклюзивний контент, який раніше був доступний тільки для користувачів PlayStation, стане доступним на інших платформах, розширюючи ігровий досвід для ширшої аудиторії.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Дракон у Hogwarts Legacy, скріншот: YouTube
Дракон у Hogwarts Legacy, скріншот: YouTube

Раніше Знай.ua повідомляв іншу приємну новину для шанувальників хлопчика, який вижив – шириться більше чуток про серіал по Гаррі Поттеру. Discovery планує випустити перший сезон телесеріалу зі всесвіту Гаррі Поттера на свій стрімінговий сервіс Max.

У рамках цього хвилюючого проекту творці припускають випуск семи сезонів, кожен з яких буде адаптований однією з знаменитих книг Дж.К. Роулінг. Заслав каже, що компанія відчуває неприховане хвилювання від повернення до Гаррі Поттера, особливо з огляду на те, що останній фільм франшизи був випущений більше десяти років тому.