Наразі деякі щасливчики очищають планети у "Helldivers 2", керуючи бойовими мехами. Ігровий світ поповнився новим екзокостюмом EXO-45 "Патріот", але через величезний інтерес до нововведення, сервери компанії Arrowhead Game Studios не витримали і "лягли перепочити", не дозволяючи геймерам увійти в гру.

Спільнота гравців виконала завдання від гейм-майстра Джоела за один день, звільнивши планету Тянь-Кван і відкривши доступ до нової стратегеми. «Патріот» можна придбати за 20 тисяч реквізицій — основну ігрову валюту.

Оснащений ракетною установкою і важким кулеметом, екзокостюм може розмістити одного бійця. В межах одного завдання його можна викликати лише двічі, з інтервалом перезарядки стратегеми в 10 хвилин. Розробники не повідомили, коли в грі з'являться мехи з іншим озброєнням.

Helldivers 2
Helldivers 2

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Хоча пікова кількість онлайн-гравців у цій кооперативній стріляоці не досягла раніше встановлених рекордів, "бекенд" не впорався з навантаженням.

На вихідних гравці зіштовхувалися з проблемами при спробі увійти в "Helldivers 2" через збої у системі авторизації. Щоправда, розробники згодом змогли подолати проблему і пекельні десантники насолодилися усіма перевагами нового меху "Патріот".

Раніше Знай.ua повідомляв, що нові мехи - лише початок. Гравцям пообіцяли стрілянину через вікно, екзоскелети та новий автопарк. Ціла хвиля витоків вже підкорила соціальні мережі та серця геймерів, показавши, що розробники планують реалізувати масштабні нововведення в ігровому процесі хітової новинки.