Оновлення iOS 17.4 принесло власникам iPhone не лише вже відомі проблеми зі швидким розрядом батареї, але й додало нові труднощі — нестабільну роботу з мобільною мережею.

Користувачі, які оновили свої пристрої, скаржаться на втрату сигналу, перебої у зв'язку та неможливість користуватися iMessage і FaceTime.

Проблема торкається модему iPhone, і прості методи на кшталт увімкнення "Авіарежиму", перезавантаження або скидання налаштувань мережі не приносять бажаного ефекту.

iPhone 15 Pro
iPhone 15 Pro

Apple поки що не визнає цей збій, посилаючись на проблеми з боку операторів мобільного зв'язку. Єдиним запропонованим рішенням залишається повне скидання налаштувань пристрою, що також не завжди ефективно.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Варто зазначити, що інсталяція iOS 17.4 не рекомендується не тільки через проблеми з мережею, але й через значне погіршення тривалості роботи від акумулятора.

Apple iPhone 12 Pro Max, фото: Знай.ua
Apple iPhone 12 Pro Max, фото: Знай.ua

Про це ми вже писали, що у мережу злили подробиці про нову лінійку від Apple. Не зважаючи на те, що Apple буквально кілька місяців тому представила лінійку iPhone 15 у інфополі вже почали з'являтися чутки про iPhone 16. Якщо ви думаєте над оновленням свого Айфона, прочитайте про нові функції, та можливе захочете почекату оновлену версію.