Режисер Cyberpunk 2077, Гейб Аматанджело, розповів про майбутні оновлення гри та підтвердив, що вони, на жаль, будуть обмежені лише маленькими патчами.

Після великого оновлення 2.0 та випуску DLC Phantom Liberty минулого року здається, що подальші зміни у Cyberpunk 2077 будуть не такими масштабними.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty: скрін з відео
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty: скрін з відео

Минулий рік став важливим етапом для Cyberpunk 2077. Гра від CD Projekt Red пройшла серйозну переробку з випуском довгоочікуваного оновлення 2.0 та DLC. Завдяки цим змінам Cyberpunk 2077 нарешті досягла того рівня, на який ми очікували ще з моменту її запуску в 2020 році.

Але згодом постає питання: що далі?

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

У свіжому інтерв'ю для Game File Гейб Аматанджело повідомив, що розробка Cyberpunk 2077 офіційно завершена.

З урахуванням того, що розпочалася робота над сиквелом Cyberpunk 2077, Аматанджело бачить лише невеликі виправлення для першої гри.

Cyberpunk 2077, скріншот
Cyberpunk 2077, скріншот

"Ми можемо внести якісь невеликі зміни, оскільки, працюючи над проектом, ми іноді виявляємо можливості для покращень, які не становлять великого ризику або легко інтегруються", - додав він.

Хоча останній патч 2.11 вніс лише невеликі корективи до автомобілів марки Rayfield, ясно, що навіть такі невеликі оновлення можуть приносити цікаві зміни.

У той час як Cyberpunk 2077 офіційно завершено, в ній залишається безліч можливостей для повторних проходжень, поки не з'являться новини про сіквел.

Це був важкий шлях, але Cyberpunk 2077 нарешті розкрила свій потенціал і буде цікаво побачити, що ще CD Projekt Red зробить, працюючи над цим проектом.

Нагадаємо, навіть у "реалі" не така соковита картинка: Cyberpunk 2077 порадував геймерів живою версією

Раніше ми писали про те, що опубліковано трейлер DLC для Elden Ring: тут дата релізу, нові локації та потужні вороги