Для наших читачів, які обожнюють відоігри, є дуже цікаві новини. Так, розробник "Dire Wolf" випустив у Steam гру "Dune: Imperium". Відомо, що це адаптація однойменної стратегічної настільної гри.

"Dune: Imperium" створена за мотивами книг Френка Герберта. Протягом партії гравці повинні зійтися в боротьбі за перевагу на планеті, маніпулюючи на полі робочими, збираючи сильні колоди й отримуючи контроль над різними територіями.

Dune: Imperium, скріншот: Steam
Dune: Imperium, скріншот: Steam

Комп’ютерна версія Dune: Imperium — це тематична гра-стратегія, в якій поєднано будування колод і розміщення героїв. Гравець обирає свій стиль гри ─ обрати політичні союзи чи покластися на військову міць.

Dune: Imperium, скріншот: Steam
Dune: Imperium, скріншот: Steam

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Також можна обирати між економічною силою чи тонкими інтригами. Гра складається з 10 раундів, кожен з яких відзначається Конфліктом на поверхні планети. Одні конфлікти дають важливі ресурси, а в інших надаються Переможні очки для здобуття влади. В Dune: Imperium можна грати локально або онлайн.

Dune: Imperium, скріншот: Steam
Dune: Imperium, скріншот: Steam

"Арракіс. Дюна. Пустельна планета. Підійміть стяг над пусткою, що відкривається перед вами. Великі Доми Ландсрааду мобілізують війська й шпигунів. На кого вирішите впливати? Кого захочете зрадити? Імператора-тирана. Потаємну Бене Ґессерит. Спритну Гільдію Лоцманів. Лютих фрименів із Глибин пустелі. Сила Імперіуму може стати вашою. Але здобути її можна лише на війні", ─ йдеться в описі проєкту.

Комп’ютерна адаптація Dune: Imperium доступна у Steam за ціною 474 грн. Гра має текстову українську локалізацію.

Нагадаємо, можна бігти роками: блогер дійшов до "кінця" Minecraft, і побачив тривожну картину.

Раніше повідомлялося, PUBG отримає нове життя: на гру чекає безліч змін.

Також, інтриги, хакери та кіберпанк в одному флаконі: Watch Dogs готується до кіноадаптації.