Ігрова платформа Steam вже запустила сезон весняних розпродажів, геймерам пропонують улюблені ігри зі знижкою до 90%. Цікаво, що ціни впали не лише на малобюджетні проекти, а й на AAA-хіти, такі як Cyberpunk 2077.

Не прозівай свій "солодкий" момент, адже розпродаж триватиме лише до 19:00 21 березня. Деталі на головній сторінці Steam.

Насамперед вам точно варто звернути увагу на Baldur's Gate 3, яка стала грою 2023 року за версією The Game Awards та самого Steam. Вона подешевшала на 10 відсотків, що загалом досить скромно. Наразі гра коштує 809 гривень.

Вже згаданий Cyberpunk 2077 втратив 50 відсотків своєї ціни, і тепер коштує 549 гривень замість 1099 гривень.

Розпродаж у Steam
Розпродаж у Steam

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Grand Theft Auto V: Premium Edition віддають за 313 гривень зі знижкою в 63 відсотки.

Цікавою пропозицією є Left 4 Dead 2 , яка зараз коштує лише 22 гривні, пропонуючи знижку 90 відсотків. Це зомбі-шутер від першої особи, яку гравці оцінили дуже високо після виходу гри у 2009 році.

Red Dead Redemption 2 коштуватиме вам лише 269 гривень у звичайній версії та 524 гривні в Ultimate Edition замість 1499 гривень. Проект отримав понад 175 нагород "Гра року" та понад 250 найвищих оцінок від критиків та оглядачів.

Розпродаж у Steam
Розпродаж у Steam

Kingdom Come: Deliverance , реалістична пригода в середньовічному сеттингу, яка занурить вас в історію Священної Римської імперії, коштує всього 159 гривень у звичайні версії та 213 гривень у Royal Edition (з доповненнями). Ця гра має українську переклад тесту.

Hogwarts Legacy, скріншот: YouTube
Hogwarts Legacy, скріншот: YouTube

Hogwarts Legacy коштуватиме 799 гривень замість 1599 гривень у звичайному виданні або 924 гривні за делюкс-видання, яке, на нашу думку, не варте переплати. Воно додає в гру лише кілька елементів – тестралу для польотів, яким не так зручно керувати, як мітлою, та один набір не найкращих костюмів, без яких ви легко проживете. Свого часу делюкс-видання давало гравцям ранній доступ до гри, проте зараз воно майже не має сенсу.

Ви також можете знайти дуже приємні знижки на всю серію Far Cry (від 36 гривень), Star Wars (від 59 гривень), DOOM, Civilization, Resident Evil, Call of Duty, Need for Speed, Borderlands, Halo, Monster Hunter, Assassin's Creed , Hitman, The Elder Scrolls, Fallout та багато інших.

Нагадаємо, у Steam вийшла стратегія "Dune: Imperium": українським геймерам сподобається, і ось чому.

Раніше повідомлялося, що геймерам пропонують яскраву халяву: "Prince of Persia: The Lost Crown" отримає три безкоштовні оновлення.

Також, гра не закінчена: майбутнє Cyberpunk 2077 за словами розробників.