Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які люблять проводити час за комп'ютерними іграми, або на консолях, є цікаві новини. Hogwarts Legacy нарешті вийшла на платформі Switch.

Втім, через обмежені системні ресурси консолі, гра має деякі недоліки, якщо порівнювати з іншими платформами.

Про це розповів блогер на YouTube-каналі "SwitchUp".

Hogwarts Legacy на Switch, скріншот: YouTube
Hogwarts Legacy на Switch, скріншот: YouTube

Версія для Switch зорово менш деталізована, ніж на інших потужніших платформах, і на портативних пристроях гра працює досить добре. Графіка досить плавна, а частота кадрів є достатньою для комфортного геймплею.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Switch – це портативна консоль із обмеженими системними ресурсами. Вона вийшла кілька років тому, а за минулі роки встигла трохи застаріти.

Отже, розробники змушені йти на компроміси, щоб запускати сучасні ігри на ній. Як результат версія Hogwarts Legacy для портативної консолі Nintendo втратила цілісний відкритий світ.

Hogwarts Legacy на Switch, скріншот: YouTube
Hogwarts Legacy на Switch, скріншот: YouTube

У версіях гри для PlayStation 5, Xbox Series X та ПК гравець може почати всередині Хогвартсу, вийти назовні, пройти весь шлях до Хогсміду та увійти до магазину в межах однієї плавної подорожі без необхідності завантаження областей. Втім, на Switch це зробити не вдасться.

Коли гравець входить до Хогсміда, він стикається з екраном завантаження, який доводиться бачити від 30 до 50 секунд. У той час як інші версії дозволяють заходити до магазинів прямо з вулиці Хогсмід, на Switch з'являється інший екран завантаження.

Необхідність завантаження між кожним магазином у місті, де близько 10 – 15 будівель, негативно впливає на геймплей.

Нагадаємо, Blizzard, які допомагали Україні, створили комп'ютер із справжньою людською кров'ю заради Diablo IV.

Раніше повідомлялося, Amazon назвали дату прем'єри серіалу Fallout: у сакральну для шанувальників гри дату.

Також, не український залізопуз, але теж круто: фанатам "Hogwarts Legacy" запропонували осідлати дракона.