Власникам PS4 приготували приємний сюрприз! Sony анонсувала випуск оновлення прошивки 11.50, яке має на меті покращити продуктивність та стабільність роботи консолі.

Компанія Sony тримає в таємниці деталі нововведень, однак обіцяє, що оновлення зробить геймплей на PS4 більш гладеньким та приємним для користувача.

Spider-Man для PS4
Spider-Man для PS4

Також в апдейті обіцяють покращення "повідомлень та зручності користування на деяких екранах". Що це конкретно означає, залишається таємницею, але сподіваємося, що це зробить взаємодію з консоллю більш комфортною.

Варто відзначити, що деякі ентузіасти, які займаються модифікацією PS4, радять не поспішати з оновленням, адже воно може значно ускладнити користування або ж навіть зашкодити приставці.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Але власники стареньких "плойок" у будь якому випадку залишаться задоволеними, адже свіже оновлення є доказом того, що Sony продовжує піклуватися про PS4.

Sony PlayStation 4
Sony PlayStation 4

Для тих, хто цікавиться ігровою індустрією нагадуємо, що Sony працює над PlayStation 5 Pro. З неофіційних джерел продовжують надходити подробиці про ігрову консоль PlayStation 5 Pro.

За останніми даними, Sony розробляє власну технологію масштабування зображення, відому як PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR). В її основу ляжуть алгоритми машинного навчання, що ставить PSSR в один ряд із Nvidia DLSS та Intel XeSS.