В світ технологій готується гучна новинка від компанії Realme, яка обіцяє стати гідним суперником для Samsung Galaxy S24 Ultra.

Цією новинкою стане Realme GT Neo 6, оснащений потужним процесором Snapdragon 8s Gen 3 для вражаючої продуктивності.

За попередньою інформацією, смартфон отримає OLED-екран із роздільною здатністю 1.5K та частотою оновлення 144 Гц, що забезпечить неймовірно плавне зображення та деталізацію.

Користувачі зможуть вибирати моделі з 24 ГБ оперативної пам'яті та до 1 ТБ вбудованої пам'яті, що дозволить легко впоратися з будь-якими завданнями та зберігати величезні обсяги інформації.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Камера Realme GT Neo 6 із 50-мегапіксельним основним сенсором та оптичною стабілізацією зображення (OIS) обіцяє високу якість знімків, а технологія швидкої зарядки потужністю 100 Вт забезпечить швидке поповнення енергії.

Очікується, що новинка з'явиться не лише на китайському ринку, а й у багатьох інших країнах, включаючи Європу, Індію та Індонезію, де смартфон уже пройшов необхідну сертифікацію.

Також нагадуємо про важливу новину, яка не залишила байдужим жодного техномана – Sony працює над "PlayStation 5 Pro": на геймерів чекає небачена потужність та підтримка 8K.

На масштабування кадру з 1080 до 2160 на графічному ядрі PS5 Pro у неї піде близько 2 мс. У майбутньому японці планують додаткові оптимізації та підтримку дозволів до 8K.

У своїх документах Sony протиставляє PSSR технології AMD FSR 2. Фірмова технологія повинна забезпечити ту саму або навіть кращу якість масштабування щодо «червоного» аналога. На жаль, порівняти обидва методи можна буде лише після офіційної презентації PSSR та ігрової консолі PlayStation 5 Pro.