Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Фанати серії ігор "Відьмак" знають, що для неї вже створили багато мод, які кардинально змінюють деталі.

Тепер один із таких модів приносить оновлення зовнішності головних персонажів, роблячи їх копіями акторів, які зіграли цих хе героїв у серіалі від Netflix.

Мод для "Відьмак 3", скріншот: YouTube
Мод для "Відьмак 3", скріншот: YouTube

Насправді це не перший подібний мод, проте минулого разу він заміняв лише обличчя Геральта та Йеннефера під зовнішність Генрі Кавілла та Ані Чалотри.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

У новому ж додали Фрею Аллан у ролі Цирилли, а також повністю відредагували всі моделі, а не тільки обличчя.

Мод для "Відьмак 3", скріншот: YouTube
Мод для "Відьмак 3", скріншот: YouTube

Нова робота належить розробнику під ніком UburUbur. За його словами, зовнішність Кавілла заснована на моді 2019 року від Draiamond, Henry та Bjorn18 під назвою "Ultimate Netflix Henry Cavill". Результати можна назвати вражаючими, адже подібність з актором простежується дуже добре.

Мод для "Відьмак 3", скріншот: YouTube
Мод для "Відьмак 3", скріншот: YouTube

Однак про інших персонажів ми б так не сказали. У випадку Цирили певні риси дійсно простежуються, але в основному це лише віддалена схожість. Йеннефер пощастило трохи більше, хоч і тут є кілька питань до деталей.

Мод Генрі Кавілла "Відьмак 3" для Netflix можна скачати тут. Мод Ciri and Yennefer можна завантажити тут. Як завжди, обов'язково дотримуйтесь наданих інструкцій з встановлення. Ви також можете отримати мод, який робить Трісс Меріголд схожою на Анну Шаффер. Як можна зрозуміти, всі ці модифікації доступні лише ПК-версії.

Нагадаємо, ІІ від Google навчили проходити відеоігри: тиммейт не найкращий, але дуже старається.

Раніше повідомлялося, що Sony може перевернути геймерський світ: плани на PS5 Pro вражають.

Також, потрібно більше накачаних жінок з автоматами: кіберспільнота висунула претензії Valve через CS2.