Для всіх наших дорогих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є цікаві новини від Xbox. Компанія офіційно оголосила наступні ігри, які з'являться у Xbox Game Pass у березні.

Загалом це шість нових позицій, одна з яких нам уже давно відома. Про це стало відомо завдяки повідомленню на блозі Xbox.

Деякі ігри поза цим списком доступні вже сьогодні. Наприклад, рання версія Lightyear Frontier, яку називають "мирною фермерською пригодою у відкритому світі", і MLB The Show 24, де вам доведеться приміряти на себе роль баскетболіста.

Xbox, gettyimages
Xbox, gettyimages

Нове від Xbox

20 березня відкрився доступ до The Quarry . Гра розповідає про підлітків, які опиняються вночі у літньому таборі, і стикаються з "ніччю жаху". Тут обіцяють "залитих кров'ю місцевих жителів" та "істот, що полюють на них". Вам необхідно ухвалювати рішення, щоб допомогти героям вижити.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Evil West відкрилася 21 березня. Опис гри говорить: "Темна загроза поглинає Старий Захід. В одиночній або спільній грі стильно боріться з кровожерливими монстрами у вибухових сутичках. Знищуйте вампірські орди за допомогою блискавичної рукавички і станьте супергероєм Дикого Заходу".

26 березня ви зможете пограти в Terra Invicta , але це буде лише попередня тестова версія. Гра від творців Long War занурить вас у часи інопланетного вторгнення, яке розкололо людство на сім ідеологічних фракцій, кожна з яких має унікальне бачення майбутнього. Вам потрібно очолити обрану вами фракцію, щоб взяти під контроль країни Землі, розширити свою присутність у Сонячній системі та битися з ворожими флотами у тактичних боях.

Diablo IV очікується 28 березня. Звісно, ​​фанати вже знали про Diablo IV. Минулого місяця Xbox оголосила, що всі ігри Activision та Blizzard почнуть виходити на Game Pass, починаючи з Diablo. Поки що незрозуміло, які ігри серії з'являться наступними. Культова гра закине вас у кошмарний світ, заповнений ордами злих створінь, кошмарними підземеллями та легендарною здобиччю.

Hot Wheels Unleashed 2 – Turbocharged відкривається також з 28 березня та стане відкриттям для дітей та дорослих. Сідайте за кермо найкрутіших автомобілів та транспортних засобів із всесвіту Hot Wheels, включаючи нові квадроцикли та мотоцикли. Досліджуйте 5 нових середовищ та беріть участь у захоплюючих випробуваннях та божевільних ігрових режимах.

Open Roads
Open Roads

Open Roads також виходить у Xbox Game Pass 28 березня першого дня свого релізу. Це інді-проект із дуже примітною рисовкою, яка може нагадати вам Life is Strange. Ви зіткнетеся з сімейними таємницями, дослідженнями давно забутого минулого та проблемами стосунків між матір'ю та дочкою. Гра обіцяє бути вкрай невибагливою – всього 4 гігабайти оперативної пам'яті, процесор Intel Core i5 та малопотужна відеокарта, наприклад, Nvidia GeForce GTX 460 (768 MB) або AMD Radeon HD 6870 (1 GB).

До речі, відразу після цього, 1 квітня, вийде Ark: Survival Ascended, а вже наступного дня – спортивна F1 23 та Superhot: Mind Control Delete.

Нагадаємо, фанати GTA VI розкрили головний сюжетний поворот гри по обличчю головного героя: що вони побачили.

Раніше повідомлялося, любиш Генрі Кавілла? Фанатам "Відьмак 3" зробили сюрприз, тепер гра ніби від Netflix.

Також, українцям показали, як заблокувати рекламу на смартфоні: плюс не буде "стеження".