Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Справа в тому, що поки що мільйони фанатів по всьому світу чекають на нову частину The Elder Scrolls, розробники вже мають першу робочу версію, в яку можна пограти.

Про це розповіла сама студія у публікації до 30-ї річниці франшизи в мережі X.

The Elder Scrolls VI, скріншот: X
The Elder Scrolls VI, скріншот: X

Завдяки колишньому керівнику видавництва Bethesda Піту Хайнсу ми вже давно знали, що The Elder Scrolls VI нарешті вийшла на ранню стадію розробки.

Ця новина з'явилася тоді, коли Starfield готувався до запуску.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Публікація Bethesda, скріншот: X
Публікація Bethesda, скріншот: X

Приблизно за сім місяців Bethesda повідомила ще одну новину про хід розробки довгоочікуваної рольової гри з відкритим світом. Приводом для цього стала 30-та річниця франшизи (The Elder Scrolls Arena вийшла 25 березня 1994 року).

У повідомленні, опублікованому на офіційному обліковому записі студії в Twitter, Bethesda нагадала про досягнення попередніх частин франшизи (включаючи The Elder Scrolls Online, яка цього року також святкує своє 10-річчя).

Наприкінці вони повідомили, що ранні збірки The Elder Scrolls VI вже наповнюють розробників "тою самою радістю, хвилюванням та обіцянкою пригод", які визначали серію досі.

Основний висновок полягає в тому, що в гру вже можна грати в якійсь формі, незважаючи на те, що вона знаходиться на ранній стадії розробки. Безумовно, цьому сприяв той факт, що це не є повністю історія в оригінальному сеттингу.

Bethesda визнала, що створення цілої галактики для Starfield спочатку було клопіткою справою, оскільки довелося мати справу з багатьма новими речами, як польоти космічних кораблів та битви на них. У The Elder Scrolls VI нічого з цього не буде проблемою, що дозволило розробникам відразу розпочати роботу.

Про шосту основну частину серії фентезійних рольових ігор ми знаємо небагато.

The Elder Scrolls Online, скріншот: YouTube
The Elder Scrolls Online, скріншот: YouTube

Її анонсували разом із Starfield на E3 2018, коли Bethesda намагалася запевнити фанатів, що не відмовиться від одиночних ігор після виходу Fallout 76.

Тодд Говард - глава Bethesda
Тодд Говард - глава Bethesda

Директор серії Тодд Говард раніше заявив, що Bethesda хоче створити найкращий симулятор фентезійного світу. The Elder Scrolls VI, безсумнівно, буде використовувати більш сучасну версію двигуна, яку ми бачили в Starfield.

Щодо місця дії, то, за чутками, це може бути Хаммерфелл, батьківщина людської раси, відомої як Редгарди (Redguards), нащадки мешканців загубленого континенту Йокуда. Якщо це так, то велика пустеля Алік'р, ймовірно, займе значне місце у грі.

Зараз, за ​​найкращими припущеннями, реліз The Elder Scrolls VI заплановано на 2027 чи 2028 рік.

Нагадаємо, теплі знижки Steam: Red Dead Redemption 2, GTA V, Hogwarts Legacy та багато іншого – до 90%.

Раніше повідомлялося, Fallout 6 чи новий шедевр? Творці серіалу обіцяють щось унікальне для фанатів та новачків.

Також, злили трейлер "Five Nights at Freddy's": творець не проти, і зробив анонс.