Філ Спенсер, голова ігрового підрозділу Microsoft, поділився цікавою ідеєю щодо можливості появи на консолях Xbox сторонніх магазинів ігор, на зразок Epic Games Store.

В інтерв'ю Polygon він сказав, що ця пропозиція відображає прагнення компанії розширити екосистему Xbox і зробити платформу привабливішою для геймерів.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

За словами Спенсера, ігрова індустрія змінюється і Microsoft розглядає нові підходи до розвитку консолей Xbox.

Він вважає, що такий підхід зробить Xbox більш привабливим для гравців, особливо для молоді, яка вважає за краще грати на ПК або мобільних пристроях.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Саме з цієї причини у них виникла потреба створити платформу, яка була б більш доступною та зручною для широкої аудиторії:

Геймер. Фото: Youtube
Геймер. Фото: Youtube

"Уявлення, що Xbox може бути лише одним пристроєм, який підключається до телевізора, це не те, що ми бачимо в дослідженні покоління зумерів. Тому що нічого іншого для них не існує. У когось із них буде iPhone, у когось Android, але всі ігри і все те ж саме. Я все ще можу зайти в TikTok на обох пристроях, принаймні поки що", – сказав Філ.

Ідея в тому, щоб дозволити гравцям вибирати, де вони хочуть купувати та запускати ігри на консолі Xbox, так само, як це відбувається на комп'ютерах з операційною системою Windows.

Така пропозиція не може не тішити, адже вона відкриє нові перспективи для геймерів і може сприяти різноманітності ігрового контенту на платформі Xbox у майбутньому.

Раніше ми писали про те, що Sony працює над "PlayStation 5 Pro": на геймерів чекає небачена міць і підтримка 8K

Крім того, Знай.ua повідомляв, що культові ігри виходять на Xbox у березні: геймери змогли дочекатися "Diablo IV" та "Evil West"