Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Справа в тому, що майстри роботи з текстом та графічними технологіями змогли перекласти дуже "важку" гру з серії "Assassin's Creed".

Йдеться про "Синдикат", де брат і сестра разом досліджують та завойовують вулиці вікторіанського Лондона. Це перша локалізація українською мовою.

Про це геймерам розповіли автори Telegram-каналу "Падон".

Assassin Creed Syndicate. Фото скріншот Youtube
Assassin Creed Syndicate. Фото скріншот Youtube

"Перша публічна бета-версія українізатора. Будемо вдячні, якщо допоможете з тестуванням. Надсилайте знайдені помилки в наш Discord-сервер: https://discord.gg/yXdjt3DaeP", - пишуть автори.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Кредо вбивці, скріншот: Telegram
Кредо вбивці, скріншот: Telegram

Що потрібно зробити, щоб насолодитися грою рідною мовою? Ми надаємо інформацію з посиланням на "Гугл диск" для зручності. Помістіть обидва файли в папку з грою, підтвердьте заміну. Завантажити переклад | Google Drive (https://drive.google.com/drive/folders/1FhBZ6HNz7OihYpQ2qcsxWP6NwceE9Moo?usp=drive_link). Дужки не копіюй.

Гра Assassin's Creed: Syndicate була випущена в 2015 році і переносить гравців до міських декорацій Лондона часів індустріальної революції.

У грі гравець зустрінеться з такими історичними особами, як Дарвін, королева Вікторія, Чарльз Діккенс та інші впливові та відомі постаті минулого. У цьому середовищі головні герої, молодий та харизматичний Джейкоб Фрай та його брат-близнюк Іві Фрай, почнуть свою боротьбу за справедливість та рівність проти ненависних та жадібних тамплієрів.

Родичі звільнятимуть дітей від рабської праці на заводах, викрадатимуть цінні речі з трюмів ворожих кораблів і очолять свою підпільну організацію проти тих, хто пригнічує мешканців Лондона та перешкоджає прогресу.

Гра має 80% позитивних відгуків у Steam, а на порталі OpenCritic отримала 77 балів та 66% рекомендацій до придбання.

Нагадаємо, Ubisoft планує революцію: нові ігри Assassin's Creed, рімейки та перша жіноча героїня за десятиліття.

Раніше повідомлялося, Осел та Дракониха теж тут: так виглядала б гра "Шрек", якби вийшла у 2024 році.

Також, Skull and bones – дорога пустушка? Геймерам обіцяли "щось", а вийшло як завжди.