Helldivers 2 продовжує утримувати увагу гравців та здобуває нових шанувальників. Розробники постійно вводять у гру нові й нові оновлення, додають контент та нову зброю.

Цього разу в Helldivers 2, де Супер Земля стикається з постійними загрозами з космосу, з'явився новий поворот. Відтоді, як було звільнено Malevelon Creek, гравці почали помічати у небі величезні кораблі, що майстерно маскуються за допомогою оптичного камуфляжу.

Helldivers 2
Helldivers 2

Helldivers 2
Helldivers 2

Helldivers 2
Helldivers 2

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Тепер шанувальники Helldivers 2 з нетерпінням чекають, що ж цього разу вигадають розробники та яка нова загроза чекає на Суперземлю.

Раніше Знай.ua повідомляв, що "Патріоти" обвалили сервери Helldivers 2.

Наразі деякі щасливчики очищають планети у "Helldivers 2", керуючи бойовими мехами. Ігровий світ поповнився новим екзокостюмом EXO-45 "Патріот", але через величезний інтерес до нововведення, сервери компанії Arrowhead Game Studios не витримали і "лягли перепочити", не дозволяючи геймерам увійти в гру.

Спільнота гравців виконала завдання від гейм-майстра Джоела за один день, звільнивши планету Тянь-Кван і відкривши доступ до нової стратегеми. «Патріот» можна придбати за 20 тисяч реквізицій — основну ігрову валюту.