CD Projekt RED, відома такими шедеврами, як Відьмак та Cyberpunk 2077 нещодавно потішила своїх шанувальників.

Представники компанії заявили, що не планують вводити мікротранзакції у ці проекти. Таку позицію компанії підтвердив її фінансовий директор, підкресливши відданість традиційному способу розвитку та випуску ігор.

Леза богомола з Cyberpunk 2077, скріншот: YouTube
Леза богомола з Cyberpunk 2077, скріншот: YouTube

Однак він не виключив можливості використання мікротранзакцій у майбутніх мультиплеєрних іграх.

"Ми ставимо якість і цінності геймерів на перше місце, тому не бачимо потреби у мікротранзакціях для наших однокористувацьких ігор. Проте для багатокористувацьких проектів ця модель може бути розглянута в майбутньому", - коментує представник CD Projekt RED.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Cyberpunk 2077. Фото: Youtube
Cyberpunk 2077. Фото: Youtube

Також раніше ми писали, що розробники розповіли про майбутнє Cyberpunk 2077.

Після великого оновлення 2.0 та випуску DLC Phantom Liberty минулого року здається, що подальші зміни у Cyberpunk 2077 будуть не такими масштабними.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty: скрін з відео
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty: скрін з відео

Минулий рік став важливим етапом для Cyberpunk 2077. Гра від CD Projekt Red пройшла серйозну переробку з випуском довгоочікуваного оновлення 2.0 та DLC. Завдяки цим змінам Cyberpunk 2077 нарешті досягла того рівня, на який ми очікували ще з моменту її запуску в 2020 році.