Фанати аніме "Demon Slayer" можуть зітхнути з полегшенням, тому що ми маємо гарячі новини: розробляється продовження гри "Demon Slayer: The Hinokami Chronicles"!

Перша частина, випущена в 2021 році, була повним успіхом і підірвала інтернет своїм захоплюючим геймплеєм та захоплюючим сюжетом.

Demon Slayer / фото: скріншот Youtube
Demon Slayer / фото: скріншот Youtube

У Hinokami Chronicles ми побачили, як CyberConnect2 втілила цей світ в ігровий формат, і результат був вражаючим. Битви, повні душі та драйву, а також можливість брати участь у улюблених моментах з аніме все це зробило гру справді незабутньою.

Судячи з того, що ми вже знаємо, нова гра "Demon Slayer" швидше за все буде доступна на різних платформах, включаючи PlayStation та Xbox останнього покоління, а також на PS5 та Xbox Series X/S.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Це означає, що фанати зможуть насолоджуватись грою на своїх улюблених консолях.

Demon Slayer / фото: скріншот Youtube
Demon Slayer / фото: скріншот Youtube

Щодо змісту гри, CyberConnect2, швидше за все, візьме за основу події з другого та третього сезонів аніме. І з огляду на те, що четвертий сезон аніме "Вбивця демонів" ще не вийшов, можливо, розробники також включать у гру деякі елементи з цієї арки.

Однак це лише припущення, і ми маємо почекати на офіційне підтвердження.

Хоча ми маємо витік інформації від надійного джерела, важливо пам'ятати, що поки Sega або CyberConnect2 не представлять офіційну інформацію, нам варто зберігати частку скептицизму. Так що давайте будемо чекати на подальші новини і сподіватися на краще!

Нагадаємо, людина -павук перетворилася на "Наруто" після кумедного бага з велосипедом: тепер можна "повернути Саске на село"

Раніше ми писали про те, що С D Projekt RED розсекретили плани виходу The Witcher 4 і розчарували фанатів: красуню Єнніфер побачимо не скоро