Якщо ви є передплатником Xbox Game Pass Ultimate або тільки думаєте про те, щоб ним стати, у нас для вас чудові новини. Сервіс продовжує радувати геймерів новими привілеями та ексклюзивним контентом.

Xbox Game Pass Ultimate не просто пропонує доступ до величезної бібліотеки ігор. Цієї весни він також дарує своїм користувачам ексклюзивні бонуси, знижки та інші дивовижні привілеї.

Fallout 76
Fallout 76

Цього разу в центрі уваги – Fallout 76 та його набір для виживання у Притулку 33. Передплатники можуть отримати цей набір до 11 травня, тому не пропустіть шанс збагатити свій ігровий досвід унікальним контентом.

Але це ще не все! У квітні Xbox Game Pass Ultimate порадує геймерів різноманітними привілеями для різних ігор. Від Assassin's Creed Valhalla до Phantasy Star Online 2 New Genesis – вибір вражає.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

До того ж є інші цікаві пропозиції, такі як 3-місячна пробна версія YouTube Premium або 3 безкоштовні місяці Discord Nitro.

Xbox Game Pass
Xbox Game Pass

Новий контент та привілеї регулярно з'являються та оновлюються, тому всім передплатникам рекомендується регулярно перевіряти доступні бонуси. І якщо вам подобається грати в нові ігри та отримувати ексклюзивний контент без додаткових витрат, Xbox Game Pass Ultimate – це ваш вибір.

Можливо, вас зацікавить, що нові привілеї Xbox Game Pass Ultimate, швидше за все, з'являться вже в травні 2024 року. Підписка Xbox Game Pass постійно розвивається та пропонує все більше можливостей для справжніх геймерів.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що екс -розробники BioWare і Ubisoft анонсували "Eternal Strands": на пригоди вже чекають

Вам буде цікаво дізнатися про Star Wars Outlaws: коли чекати на Xbox Game Pass і як отримати доступ до гри раніше та дешевше