Наводячи чистоту будинку, не варто забувати про такі предмети, як клавіатура. У ній накопичується багато пилу та крихт, що може призвести до поломки та інших наслідків.

Важливо регулярно чистити клавіатуру, а існує для цього безліч різних засобів, на будь-яку кишеню. Деякі їх максимально прості у використанні, тому процес прибирання пролетить швидко і непомітно, при цьому клавіші знімати не потрібно.

Робота за комп'ютером. Фото: скрін youtube
Робота за комп'ютером. Фото: скрін youtube

Серветки

Йдеться про спеціальні серветки для оргтехніки, які не залишають по собі бруд та ворсинки, на відміну від паперових. Вони підходять для щоденного прибирання, але із сильними забрудненнями не впораються.

Стиснене повітря

Такі балони зі стисненим повітрям можна придбати у вільному доступі. Підійдуть для тих, хто має вдома тварини. Він видаляє дрібне сміття та волосся з-під клавіш.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Балон зі стисненим повітрям, фото pikabu
Балон зі стисненим повітрям, фото pikabu

Рідкий очищувач

Використовуйте очищувачі саме на спиртовій основі, тому що вони швидше висихають та ефективно дезінфікують. Однак варто бути обережнішими, щоб не переборщити і не залити техніку, а наносити їх слід лише на знеструмлену клавіатуру.

Жорсткий йоржик

Підійде для ручного збирання. Але перед обробкою слуде розібрати клавіатуру і замочити в мильному розчині, щоб весь накопичений бруд і пил розмокли. Видалити залишки за допомогою йоржика або щітки дуже просто.

Робота з комп'ютером, скріншот: Youtube
Робота з комп'ютером, скріншот: Youtube

Нагадаємо, що iPhone 16 Plus розчарує фанатів Apple: його можуть зробити гірше, ніж 15 модель.

Раніше ми повідомляли, що для "яблучних" фанатів: гаджет Apple, який анонсували у 2018 році, засвітився на відео.