Ubisoft дарує унікальний шанс поринути у нову частину захоплюючої стелс-серії Assassin's Creed абсолютно безкоштовно. Протягом наступних двох тижнів кожен геймер може завантажити пробну версію Assassin Creed: Mirage і насолодитися двома годинами інтригуючого геймплея.

Після грандіозної та масштабної подорожі світом вікінгів в Assassin's Creed: Valhalla, Mirage, що вийшла 2023 року, пропонує гравцям зовсім нову пригоду.

Assassin's Creed: Mirage / фото: скріншот Youtube
Assassin's Creed: Mirage / фото: скріншот Youtube

Ця гра ставить акцент на стелсі та паркурі, тобто буквально повернулася до коріння серії та відійшла від масових боїв та рольових елементів.

Дія Mirage розгортається в Багдаді 9-го століття, де гравці зустрінуться з Басімом - персонажем, історія якого починається задовго до його появи в Valhalla.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Від вуличного злодія до майстра-вбивці, шлях Басіма сповнений небезпек та загадок. А завдяки свіжому оновленню гри, на вас чекає ще більш стабільний і захоплюючий геймплей.

З 16 по 30 квітня ви можете спробувати Mirage абсолютно безкоштовно. І, що особливо круто, весь ваш прогрес збережеться, якщо ви вирішите придбати повну версію гри. Та й для всіх, хто вирішить спробувати себе в ролі ассасина, Ubisoft подарує скін Ейвора для Басіма, пов'язуючи дві гри ще тісніше.

І якщо ви опинитеся в захваті від пробної версії, вам запропонують різні версії Assassin Creed: Mirage, включаючи розкішне видання з цифровим артбуком, саундтреком та ексклюзивним контентом, натхненним Prince of Persia.

Також ми писали про те, що про дно з найпопулярніших ігор серії "Assassin's Creed" повністю переклали українською: як встановити