Схоже, фанати Зоряних війн знову можуть розпаковувати свої світлові мечі. За останніми даними, третина гри від Respawn Entertainment, яка вже встигла завоювати серця геймерів, може бути у розробці.

Після успішного запуску "Star Wars Jedi: Fallen Order" у 2019 році та його продовження "Star Wars Jedi: Survivor" минулого року, світ "Зоряних війн" знову готовий привернути увагу геймерів.

Star Wars / фото: скріншот Youtube
Star Wars / фото: скріншот Youtube

Крім технічних недоліків, які були швидко усунуті, "Survivor" стала однією з найвидатніших ігор 2023 завдяки захоплюючому сюжету, складним боям на світлових мечах і чудовому дизайну рівнів.

Підтвердження розробки третьої частини прийшло не прямо від EA, але заява головного актора Кемерона Монагана про те, що гра в роботі, залишила багато надії у шанувальників.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тепер завдяки оголошення про пошук старшого сценариста на сайті EA, яке прямо вказує на роботу над "Зоряними війнами", стало зрозуміло, що проект знаходиться в активній розробці.

Star Wars / фото: Х
Star Wars / фото: Х

Вакансія описується як робота над "неоголошеною грою по 'Зоряним війнам'" і шукають кандидата з досвідом роботи над великими пригодницькими іграми. Це лише підтверджує, що третя гра знаходиться на початковій стадії і, швидше за все, не скоро побачить світ.

З урахуванням того, що між попередніми частинами пройшло близько трьох з половиною років, чекати на наступну пригоду Кела Кестіса ще деякий час.

Однак для шанувальників всесвіту "Зоряних війн" є гарні новини: кримінальна пригода "Star Wars Outlaws" від Ubisoft вже готова до виходу 30 серпня.

Вам варто почитати: Х box Game Pass Ultimate: бонуси квітня, які не можна пропустити

Раніше наш портал писав про Star Wars Outlaws: коли чекати на Xbox Game Pass і як отримати доступ до гри раніше та дешевше