Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які люблять відеоігри, а особливо "стрілялки" із серії Call of Duty, ми маємо чудову новину. У Call of Duty Mobile новий скін для кулемета MG42 привернув увагу ігрової спільноти своєю неймовірною анімацією огляду, яка підняла планку для решти скінів в індустрії.

Загальновідомо, що геймери люблять скіни, щоб персоналізувати зброю, персонажів, машини і взагалі все, що завгодно і хвалитися цим перед опонентами чи друзями.

Саме тому розраховані на багато користувачів ігри на кшталт Call of Duty Mobile пропонують на вибір величезну різноманітність цих "оболонок", щоб кожен міг знайти щось до душі.

Mythic MG42 Inspect Animation, скріншот: X
Mythic MG42 Inspect Animation, скріншот: X

Кожна зброя має власну анімацію "огляду", щоб гравець у зручний момент міг розглянути всі деталі своєї "обновки".

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нещодавно, дата-майнери гри представили спільноті дивовижний скін для кулемета MG42, якого поки що немає в грі. Під час його огляду геймери стануть свідками неймовірної 30-секундної кат-сцени, що розгортатиметься на поверхні зброї.

Mythic MG42 Inspect Animation, скріншот: X
Mythic MG42 Inspect Animation, скріншот: X

У ній група солдатів часів Другої світової війни перебуває в епіцентрі видовищної битви. Ближче до кінця анімації лунає голос, який каже: "Ми б'ємося за майбутні покоління" і з'являється старе фото, присвячене пам'яті вигаданих бійців.

Mythic MG42 Inspect Animation, скріншот: X
Mythic MG42 Inspect Animation, скріншот: X

А якщо цього було недостатньо, то виявляється, що все це дійство супроводжує оригінальна мелодія, створена легендарним композитором Гансом Циммером.

Нагадаємо, Call of Duty готується до дебюту у Xbox Game Pass?

Раніше повідомлялося, Epic Games Store відмовляється від старих ОС: геймери в шоці почали збирати гроші.

Також, геймери нульових витирають сльози: ЕА знову випустила в Steam Command & Conquer.