Травень обіцяє бути насиченим епічними релізами, які вже зараз перебувають на межі виходу.

Давайте розглянемо, що на нас чекає:

2 травня MotoGP 24 (PC, PS, Xbox, Switch). Для любителів мотоспорту – новий сезон MotoGP обіцяє захоплюючі гонки та адреналін до останнього кола.

8 травня V Rising (PC). Якщо ви колись мріяли стати вампіром і досліджувати готичний світ, де світло – ваш ворог, а кров – ваша валюта, то ця гра для вас. Виживання у світі вампірів – звучить захоплююче!

Популярні новини зараз
Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

13 травня Homeworld 3 (PC). Понад два десятиліття легендарна космічна стратегія повертається з новою частиною. Готуйтеся до захоплюючих космічних битв та нових пригод.

16 травня Ghost of Tsushima (PC). Історія самурая, який намагається врятувати свій острів від монгольської навали, обіцяє бути захоплюючою. Пориньте у відкритий світ феодальної Японії і прийміть бій із ворогами.

Read Only Memories: Neurodiver (PC, PS, Xbox, Switch). Унікальна адвенчура, де ви зможете дослідити мізки різних персонажів та розкривати їхні таємниці.

21 травня System Shock (PS, Xbox). Повернення до класичної гри, що обіцяє захоплюючі пригоди та похмурі технологічні жахи.

Senua's Saga: Hellblade II (Xbox, PC). Продовження захоплюючої історії Сенуа, де на вас чекають нові випробування та небезпеки.

23 травня Until Then (PC, PS). Таємнича гра, де ви відправитеся у захоплюючу подорож, розкриваючи таємниці минулого та майбутнього.

28 травня MultiVersus (PC, PS, Xbox). Розрахований на багато користувачів файтинг, де ви зможете битися з гравцями з усього світу в захоплюючих битвах.

31 травня F1 24 (PC, PS, Xbox). Для шанувальників гоночних симуляторів нова частина F1 обіцяє захоплюючі гонки та можливість поринути у світ професійних гонщиків.

З кожної з цих ігор приходить нова порція адреналіну і можливість поринути у захоплюючі світи та пригоди. Не пропустіть свій шанс їх випробувати!

Раніше Знай.ua стало відомо, що S ea of ​​Thieves на PlayStation стала доступною: як вибрати версію гри і що всередині кожної з них