Неймовірний успіх нового серіалу від Amazon із всесвіту ігор Fallout вже запустив конвеєр франшизи. Шоу не лише продовжили на другий сезон, а й почали негайно випускати мерч. Першим таким продуктом стане рюкзак Люсі, головної героїні історії.

Як зазначає джерело, це один із найдорожчих сувенірних продуктів, коли-небудь випущених у франшизі Fallout, за якою стоїть довга 25-річна історія. Він коштує 200 фунтів стерлінгів, що зараз становить близько 9900 гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу insider-gaming.

Рюкзак Люсі, скріншот: YouTube
Рюкзак Люсі, скріншот: YouTube

Чому так дорого?

Така ціна може змусити навіть найвідданіших фанатів гри та серіалу відмовитися від покупки. Хоча сувенірна продукція Fallout, як правило, якісна і варта інвестицій, цього разу виробник явно дуже захопився. Навіть нещодавно показаний робочий пристрій Піп-Бой — репліка з телевізійного шоу — не стільки.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Рюкзак Люсі, скріншот: YouTube
Рюкзак Люсі, скріншот: YouTube

Що ж нам відомо про цей рюкзак?

Прекрасно підходить для косплеєрів (саме тому він такий дорогий). Має 20-літрову ємність із кишенями на блискавці та відділенням для ноутбука.

Автентичний до серіалу з культовим брендингом. Поставляється з товстою жовтою флісовою ковдрою для завершення образу. Виготовлений з еластичної тканини та сертифікованої веганської шкіри. Чи достатньо цього опису, щоб ви захотіли витратити на нього 200 фунтів?

Він буде випущений 30 вересня 2024, так що у вас є достатньо часу, щоб визначитися з вибором.

Рюкзак Люсі, скріншот: YouTube
Рюкзак Люсі, скріншот: YouTube

Нагадаємо, після виходу серіалу популярність ігор різко зросла у всьому світі. Сотні тисяч гравців знову встановлюють та грають у улюблені ігри, яких за ці роки випустили чимало.

Bethesda Game Studios на тлі популярності випустила безкоштовне оновлення наступного покоління для Fallout 4, а також уже говорить про п'яту частину гри, яка точно не вийде найближчими роками. Однак у Microsoft вже розглядають можливість зробити це якнайшвидше.

Нагадаємо, фанат Fallout 3 відтворив легендарну локацію у Far Cry 5 Arcade.

Раніше повідомлялося, обігнала навіть Fallout 4: що за гра "Manor Lords", і чому українські стримери полюбили її.

Також, 7800 грн за масочку для сну: ремейк "Gothic" ще не вийшов, а "ексклюзивне" видання вже продають.