У студії "Bethesda" є розрахована на багато користувачів рольова відеогра Fallout 76. Маючи спільний для всіх гравців світ, вона дозволяє знайти один одного і взаємодіяти між собою. Нещодавно у мережі з'явилося відео, на якому гравець Fallout 76 натрапив на Філа Спенсера, генерального директора Microsoft Gaming. А потім він знищив його.

Керівник ігрового підрозділу Microsoft не приховує власні профілі і часто говорить про свою любов до серії Fallout, зокрема до MMORPG Fallout 76. Будь-хто, кому цікава така інформація, знає, що його нікнейм - "P3". Фактично це означає, що будь-хто може зустріти та впізнати його на просторах постапокаліптичного світу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на порталі Insider Gaming. А ще про це писали навіть українські блогери у Telegram.

fallout 76, скріншот: YouTube
fallout 76, скріншот: YouTube

Як виявилось, деякі гравці буквально полювали на Філа Спенсера. Один із користувачів зустрів його під час прогулянки горами Аппалачі, коли глава компанії досліджував пустку. Він доклав зусиль, щоб знайти ігровий табір Спенсера та запустити в нього ядерну бомбу, оточивши його опроміненою забороненою зоною. Але про це стало відомо не одразу.

Популярні новини зараз
Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному
Показати ще

Fallout, скріншот: YouTube
Fallout, скріншот: YouTube

Згодом користувач соцмережі X Sam_Snydes поділився скріншотом, який одразу став вірусним. На ньому видно, що кемпінг "P3" охоплений червоним колом, що вказує на нещодавно скинуту ядерну бомбу.

Точка скидання, скріншот: Telegram
Точка скидання, скріншот: Telegram

"Хтось підірвав ядерну бомбу в таборі Філа Спенсера у Fallout 76", - написав Sam_Snydes.

Real1090jake відразу ж приписав це собі у коментарях. "Винний", - написав він у відповідь. До повідомлення було додано додаткові докази, зокрема скріншот, на якому Спенсер махає йому рукою, та короткий відеоролик, на якому видно, що кемпінг директора оповитий радіоактивним туманом.

fallout 76, скріншот: YouTube
fallout 76, скріншот: YouTube

Цілком логічно, що Філ Спенсер живе саме в цій частині карти. Його база знаходиться на околиці курорту Уайтспрінгс – заможного та фешенебельного місця, зарезервованого для довоєнної еліти. Тут навіть є секретний бункер, призначений для збереження найкращих представників суспільства на випадок ядерного апокаліпсису.

"Філ не був би схожий на себе, якби оселився в каламутному болоті Трясини або в задушливих ямах токсичної долини", - пише Insider Gaming.

fallout 76, скріншот: YouTube
fallout 76, скріншот: YouTube

Журналісти поговорили із гравцем, який скинув бомбу

Користувач із нікнеймом real1090jake розповів виданню Kotaku, що він уже "давно планував зловити його, щоб подивитися, чи погодиться він на бій".

"Спробувати здолати його було моєю особистою метою після того, як я закінчив основну лінію квесту", – розповів він.

Гравець додає, що Спенсер був "останнім босом у моїх очах", а сам він вважає за краще бути поганим хлопцем в іграх. Гравець також розповів журналістам, що працював над тим, щоб скинути ядерну бомбу на Спенсера ще минулого місяця.

"Він стрибає по карті, тому що його завжди відразу оточують гравці. Чесно кажучи, я просто хотів зіграти 1 на 1, але він не напав на мене у відповідь, він помахав рукою і зробив пару сердечок, коли я впіймав його наодинці", - заявив гравець.

Нагадаємо, як Palaroid: Instagram презентував нові Stories, "тихоням" сподобається.

Раніше повідомлялося, Nintendo підтверджує - консоль Switch 2 вже в дорозі.

Також, фанати розкрили таємницю, хто ж грає головних героїв GTA 6: майже копії персонажів.