Відповідно до недавніх витоків, наступна гра із серії Assassin's Creed, під назвою Shadows, готується до виходу 15 листопада. Дані про дату релізу відомі завдяки виявленій рекламі від Ubisoft.

Передбачається, що гру буде оголошено офіційно в рамках прем'єри кінематографічного трейлера, запланованої на 15 травня.

Кілька днів тому Ubisoft розкрила назву наступної частини Assassin Creed і анонсувала майбутню прем'єру трейлера. Проте, коротка згадка дати виходу гри в описі відео в італійському розділі YouTube була незабаром видалена, але не до того, як інформація встигла поширитися в соціальних мережах.

Пост Wario64 / фото: скріншот Х
Пост Wario64 / фото: скріншот Х

Можлива дата виходу Shadows відзначена фанатами як значна подія, оскільки це буде перша основна частина серії, випущена в листопаді з моменту виходу Assassin's Creed Revelations у 2011 році.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Також з'явилася інформація про плани DLC для гри. Очікується, що гра буде доступна разом із сезонним абонементом, що включає квест "Оригамі-вбивця" та два доповнення, вихід яких заплановано після релізу.

Assassin's Creed / фото: скріншот Youtube
Assassin's Creed / фото: скріншот Youtube

Бонус попереднього замовлення під назвою "Покинутий собакам" також обговорюється, хоча його конкретний зміст поки не зрозумілий.

Також були розкриті деталі про внутрішньоігрові мікротранзакції, що викликало змішані реакції серед фанатів, оскільки мікротранзакції стали об'єктом суперечки у серії Assassin's Creed. Проте, Ubisoft поки не підтвердила планів із цього приводу.

Нагадаємо, геймерам варто приготуватися: Resident Evil 9 не перенесли, гру незабаром можуть анонсувати