Готуйтесь до хвилюючих новин, фанати Ghost of Tsushima! Довгоочікуваний кооперативний розрахований на багато користувачів режим цієї знаменитої гри для ПК готується до запуску в рамках бета-тестування.

Порт гри для ПК створює Sucker Punch Productions, розробники оригінальної версії, але також готові дати гравцям безліч додаткових можливостей, включаючи функцію крос-ігри між різними платформами PlayStation і ПК.

Ghost of Tsushima / фото: скріншот Youtube
Ghost of Tsushima / фото: скріншот Youtube

Крім захоплюючої кампанії та сюжету, фанати Ghost of Tsushima на ПК зможуть насолодитися спеціальним спільним розрахованим на багато користувачів режимом Legends, в якому вони зможуть обирати між чотирма унікальними класами і брати участь у захоплюючих місіях, заснованих на японській міфології.

Хоча можливість крос-ігри між ПК та PlayStation буде доступна з моменту запуску, функція перебуватиме на стадії бета-тестування.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Це означає, що гравцям доведеться запрошувати користувачів PlayStation вручну, щоб грати разом. Розробники обіцяють продовжувати розвивати онлайн-досвід гри на основі відгуків гравців.

Крім того, фанати зможуть грати в однокористувацький режим Ghost of Tsushima, включаючи додаток Iki Island DLC, на портативному пристрої Steam Deck, незважаючи на те, що гра на даний момент не підтримується цією платформою в Steam.

Це стало можливим завдяки тому, що одиночна гра не потребує облікового запису PlayStation Network.

Хоча підготовка до випуску порту була не без тривоги, фанати все одно очікують з нетерпінням запуску Ghost of Tsushima на ПК та сподіваються на успішне бета-тестування функції крос-ігри.

Раніше нам стало відомо про кращі ігри, які вразять вас не менше, ніж The Last of Us: і поплакати, і розважитися