EA анонсувала новий контент для The Sims 4, включаючи пакет розширення, два комплекти призначення та два безкоштовні оновлення. Ці доповнення стануть частиною "Сезону кохання" The Sims 4 і натякають нам на те, що гравці отримають контент, пов'язаний із романтичним настроєм.

The Sims 4 наближається до свого десятирічного ювілею, тому вирішило порадувати своїх фанатів новими доповненнями та оновленнями.

Розробники регулярно випускають як платний, так і безкоштовний контент, щоб тримати актуальну гру. Нові новини не виняток, тому що пропонують гравцям ще більше можливостей для творчості та розваги.

The Sims 4 / фото: скріншот Youtube
The Sims 4 / фото: скріншот Youtube

Нове оновлення вже доступне і додає до гри кілька нових купальних костюмів. Також є загадкові натяки на майбутні оновлення, які, можливо, стосуються змін у зовнішності симів, таких як волосся та нігті.

Популярні новини зараз
Тарифний зашморг: за які комунальні послуги доведеться платити більше ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року
Показати ще

Два комплекти призначення також внесуть свій внесок у ігровий світ, надаючи нові місця для відвідування та активностей. Один з них, швидше за все, запропонує бари або закусочні, а інший басейни з цікавими особливостями, такими як водоспади.

На тлі цього пакет розширення залишається загадкою, проте натяки на "хвилі" та "WooHoo" натякають на те, що він, можливо, пов'язаний із літніми пригодами та романтикою.

Хоча фанати чекають нових випусків для The Sims 4, студія також працює над розробкою наступної частини франшизи, The Sims 5. І хоча мало відомо про нову гру, фанатам The Sims 4 чекає багато цікавого контенту, щоб продовжити насолоджуватися своїми сімами.

Також ми писали, у мережу злили карту відкритого світу The Sims 5: ціле поселення, змальоване з "міста кохання"