Хідео Кодзіма, геній ігрового дизайну, дав своїм фанатам важливі подробиці очікуваної другої частини гри Death Stranding. В інтерв'ю для журналу Famitsu він розкрив, що основні зйомки з акторами вже завершені, а озвучення англійською мовою також записано.

Однак, до релізу гри ще далеко, тому що команді розробників доведеться виконати багато роботи з полірування гри.

Кодзіма також поділився, що в останньому трейлері гри, показаному на презентації State of Play, він намагався наголосити на унікальних рисах Death Stranding 2 в порівнянні з першою частиною.

Він обіцяє розкрити глибші зв'язки між персонажами, позначити головні теми та подати нових героїв.

За планами, реліз Death Stranding 2 запланований на 2025 рік, можливо, восени, оскільки перша частина вийшла у листопаді 2019 року.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України
Показати ще

Окрім того, стало відомо, що знаменита гра Death Stranding отримає повнометражну екранізацію. Студія A24 анонсувала роботу над фільмом за мотивами гри у партнерстві з Kojima Productions. Це стало несподіваним, але захоплюючим розвитком для шанувальників франшизи.

А ми нагадуємо, що вже можна грати: розробники The Elder Scrolls VI потішили геймерів шикарною новиною

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що ломати зомбі стане ще веселіше: розробники Dead Island 2 поділилися планами на майбутнє

Вам буде цікаво дізнатися, чи Red Dead Redemption 2 запустили на смартфоні: скоро можна буде пограти на будь-якому Xiaomi?