Рімейк JRPG Dragon Quest 3, який анонсували три роки тому з вражаючим трейлером у стилі HD-2D від творців Octopath Traveler, нарешті знайшов нові деталі.

Видавець Square Enix поділився оновленнями про цей проект і, згідно з чутками, гра може вийти до 31 березня 2025 року.

Dragon Quest 3 / фото: скріншот Youtube
Dragon Quest 3 / фото: скріншот Youtube

Днями офіційний обліковий запис серії Dragon Quest опублікував загадкове відео, показавши логотип Dragon Quest і список доступних платформ: Nintendo Switch, PS5, Xbox Series X та ПК.

Це підтверджує, що Square Enix нещодавно відмовилися від тимчасових ексклюзивів на користь мультиплатформенності.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось Порошенко очолив рейтинг політиків, які шкодять Україні у війні з росією: спекулює на ЗСУ та несе негатив за кордоном
Показати ще

Цікаво, що це відео може бути підказкою про майбутній HD-2D рімейок або навіть серію ремейків. У твіті з відео говориться: "Легенда про Ердріка наближається". Хоча ім'я Ердріка пов'язане з останньою Dragon Quest 11, "легенда про Ердрика" охоплює перші три ігри серії, включаючи Dragon Quest 3.

У повідомленні не згадується рімейк Dragon Quest 3, але використання терміну "HD-2D" натякає на це. В даний час Dragon Quest 3 є єдиним відомим проектом Square Enix у стилі HD-2D.

Однак відсутність прямої вказівки на Dragon Quest 3 відкриває можливості для чогось більшого, можливо, навіть для серії рімейків класичних ігор Dragon Quest.

Також наш портал повідомляв, що з писок нового контенту в Rise of the Ronin не закінчується: чим розробники "підсолодили" гравців