В останньому анонсі розробники Terraria, студія Re-Logic поділилися деталями майбутнього оновлення, і фанати, звичайно ж, не могли це пропустити.

Незважаючи на те, що останнє велике оновлення, Journey's End, вийшло кілька часу тому, Re-Logic продовжує дивувати своїх шанувальників регулярними додаваннями нового контенту.

За інформацією, яку опублікували на форумах Terraria, оновлення зосереджуватиметься на нових трансформаціях.

Terraria / фото: скриншот Youtube
Terraria / фото: скриншот Youtube

У прикладі було показано GIF-зображення, де гравець перетворюється на щура, що, ймовірно, дозволить йому поміщатися у вузьких просторах і лазити по стінах. Це додасть нові можливості для дослідження світу та створення більш складних баз.

Популярні новини зараз
Українців можуть змусити повернути виплати: юристи кажуть, що все законно Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів
Показати ще

Крім того, Re-Logic оголосили про приєднання до команди розробників двох нових членів: Jopojelly та Kazzymodus. Ці дві людини мають багатий досвід роботи над Terraria, причому Kazzymodus славиться своєю роботою як бета-тестер, а Jopojelly відомий своїми модами для гри через tModLauncher.

Їхня присутність у команді може вказувати на нові ідеї та можливості для майбутніх оновлень.

Хоча точна дата релізу оновлень 1.4.5 поки не оголошена, Re-Logic обіцяє безліч виправлень помилок, покращень балансу та інших покращень якості життя в інвентарі. Це показує, що розробники продовжують уважно слухати свою аудиторію та прагнуть зробити гру ще кращою.

Оновлення 1.4.5 стане ще одним важливим моментом в еволюції Terraria, ігри, яка, незважаючи на свій вік, продовжує утримувати свою популярність і залишатись однією з найкращих ігор-пісочниць на ринку.

Нагадаємо, новий шутер від Ubisoft отримає карту, натхненну Far Cry

Раніше ми писали про те, що H earthstone представляє новий режим Twist з унікальними персонажами

Крім того, Знай.ua повідомляв, для Counter-Strike 2 придумали оренду: що дозволяють "знімати" розробники з Valve