У новому режимі гри Hearthstone під назвою Twist гравці отримають можливість вибрати одного з 19 унікальних героїв замість традиційних класів.

Twist – це експериментальний режим, впроваджений у Hearthstone минулого року, який періодично вносить зміни та обмеження у процес створення та використання колод.

Попередні "Твісти" пропонували різноманітні правила гри, включаючи заборону на використання нейтральних карт, доступ тільки до загальних карт і спеціальний ювілейний режим, що включав нові набори карт щодня протягом місяця.

Hearthstone / фото: Blizzard
Hearthstone / фото: Blizzard

Починаючи з 1 червня, гравці можуть поринути у найдикіший поворот Hearthstone з режимом під назвою Whizbang's Heroes. Про це повідомили у Blizzard.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось
Показати ще

Тут доведеться вибрати одну з 19 раніше створених колод, присвячених окремим героям. Кожен герой має свою власну унікальну силу героя, пасивну здатність і різну кількість здоров'я і карт у колоді.

Для розблокування цих колод гравцям потрібно мати відповідну легендарну картку у своїй колекції.

Hearthstone / фото: Blizzard
Hearthstone / фото: Blizzard

Режим Heroes Twist буде доступний протягом червневого сезону Hearthstone з планами на щотижневе оновлення балансу, щоб забезпечити рівні умови для всіх героїв.

Після перерви у липні режим повернеться з додатковими дев'ятьма героями, всього на вибір буде 28 персонажів. Однак після серпня режим Twist тимчасово піде в минуле, щоб повернутися з новими "Чудесами та печерами часу" десь між вереснем та груднем.

Зрештою, шанувальники можуть очікувати на повернення інших форматів Twist у 2025 році.

Читайте також: B leach може вийти на Nintendo Switch

Раніше наш портал повідомляв, у бив 19 школярів через азарт у Call of Duty: батьки загиблих подали до суду на Activision та Instagram

Також поспішаємо поділитися тим, що Stellar Blade оновив жіночі костюми та викликав спекотні суперечки серед гравців: як їх отримати