У світі відеоігор існує особлива категорія ентузіастів, які не просто грають, а творять цілі світи, проживаючи з ними довгі роки. Один із таких унікальних випадків стався з фанатом SimCity 4, який вже два десятиліття насолоджується своїм улюбленим містобудівним симулятором SimCity 4.

Ось уже десять років він активно будує свій мегаполіс у цій грі, який нещодавно досяг вражаючої позначки 50 мільйонів жителів.

Геймер під нікнеймом haljackey вирішив поділитися своїм дивовижним досягненням на Reddit і показавши усьому ігровій спільноті свою віртуальну метрополію в повній пишності.

SimCity 4 / фото: скриншот Youtube
SimCity 4 / фото: скриншот Youtube

Він створив годинний відеоролик-екскурсію своїм містом, і цей подвиг викликав захоплену реакцію спільноти. Фанати SimCity 4 висловили захоплення та повагу до haljackey за його безмежну відданість та талант у містобудуванні.

Популярні новини зараз
Графіки відключення електроенергії на 25 червня "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів Українцям обіцяють глобальні пенсійні зміни: буде розміром 60% від зарплати
Показати ще

Коментарі просто ллються на його сторінку, а деякі навіть зізналися, що, бачачи таке, відчули натхнення повернутися до гри, якою не займалися багато років:

  • "Їм слід розробити хмарочос із твоїм ім'ям і випустити його у вигляді плагіна. Немає нікого навіть близько схожого на легенду, якою є ти"
  • "Просто щоб ти знав: твоє досягнення з'явилося на сайті новин французького телебачення під назвою "BFM TV"! Вітаю і привіт з Франції, ха-ха! Твій проект здається приголомшливим і нагадує мені старі добрі спогади про цю гру"
  • Я спостерігав, як це місто росло і зростало протягом цих десятиліть, і дивно, що ти дійшов до цього моменту"

Haljackey показав, що любов до гри може стати справжнім джерелом творчості та натхнення для всіх, хто поділяє його пристрасть до SimCity 4.

Нагадаємо, Т he Sims 4 обіцяє полюбити всіх: що у новому сезоні можна отримати безкоштовно

Раніше ми писали, " Вразила мене": фронтмен Imagine Dragons зізнався, що спізнюється на концерти через League of Legends

Крім того, Знай.ua повідомляв, що тепер все, кінець: в Україні власники PlayStation отримали "трагічну" звістку