Хмарне сховище – це дата-центр, в який можна розмістити інформацію.

Хмарні сховища використовуються не лише для особистих потреб: туди свої дані переносять великі та малі компанії та навіть великі українські банки. Якщо ви переносите файли зі свого пристрою до хмарного сховища, вони стають доступними з іншого гаджета: достатньо увійти до свого облікового запису.

Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua
Київстар, мобільний телефон. Фото: Знай.ua

Як вибрати хмарне сховище:

  • Дізнайтеся більше про постачальника: його юрисдикцію (щоб це була демократична країна), репутацію (шукаємо інформацію про зливи) та кількість років на ринку.
  • Оцініть обсяг сховища (платний чи безкоштовний), щоб він задовольняв ваші потреби.
  • Переконайтеся, що додатковий захист облікового запису (двофакторна автентифікація) та шифрування файлів.
  • При необхідності дивіться, чи потрібне програмне забезпечення під конкретну операційну систему або завдання. (Наприклад, для створення резервних копій.)
  • Оцініть, чи потрібна вам функція збереження попередніх версій файлів, можливість поділитися документом, спільно працювати з ним.

Експерти також рекомендують створити резервні копії важливих документів, файлів або архіву для більшого захисту. Автоматизуйте цей процес та періодично перевіряйте доступність та працездатність створених резервних копій.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Ухилянтів готують до тюремних нар: судді дадуть жорсткий термін Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів
Показати ще

Нагадаємо, що змушує вас витрачати більше: дослідник розкрив неприємну правду

Раніше ми повідомляли, що шахраї "розводять" аспірантів на гроші: обіцяють доктора наук за пару місяців літа