З'явилися нові подробиці про Microsoft Flight Simulator 2024, і вони справді вражають. Ми дізналися про покращення, які роблять гру ще більш реалістичною та захоплюючою.

Одна з найпомітніших змін – це тривимірна карта місцевості. Тепер ландшафт під літаком не просто плоска текстура, а справжній світ. Процедурно згенерована рослинність та 30 різних біомів зробить польоти справжнім релаксом для душі та очей.

Якщо порівняти області у симуляторах 2020 та 2024 років, різниця просто вражаюча.

Деталізація світу стала на рівень вищим

Популярні новини зараз
Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить
Показати ще

Літаки, керовані ІІ, виглядають як справжні, з новими розмальовками та деталями. У грі тепер моделюється глобальний рух суден та додані всі нафтові вежі з вертолітними майданчиками. А ще, у MSFS 2024 з'являться близько 500 000 високих перешкод, таких як антени, башти та турбіни.

Комерційна авіація теж не залишилася поза увагою

Тепер можна буде обійти літак для виконання передпольотних перевірок. В аеропортах буде видно пасажирів, які переміщуються всередині будівель і сідають у літаки через трапи. Це додає грі ще більше реалізму.

Фізичне моделювання теж зазнало змін

У моделях літаків побільшало точок дотику, а фізика вантажу покращилася. Розробники та моддери зможуть легко оновити існуючі моделі, що зробить гру ще різноманітнішою.

Не забули і про візуальні покращення

Хмари і тіні стали приголомшливо завдяки трасуванні променів. Новий двигун для хмар може моделювати перисті хмари з реалістичним освітленням та атмосферним розсіюванням.

Крім того, у MSFS 2024 з'явиться внутрішньоігровий планувальник траєкторії польоту та функція відтворення польотів. Це нововведення особливо сподобається тим, хто любить аналізувати свої польоти та покращувати навички.

В цілому Microsoft Flight Simulator 2024 обіцяє бути неймовірно захоплюючим. У трейлері, який показали на початку місяця, можна побачити повітряні кулі, дирижаблі та навіть оленів. Реліз запланований на 19 листопада 2024 року, і чекати на нього варто з нетерпінням.

Варто нагадати, що Microsoft Flight Simulator – це культова серія ігор, яка дозволяє гравцям пілотувати різні літаки і досліджувати світ з висоти пташиного польоту.

Гра відома своєю приголомшливою графікою, деталізованими моделями літаків та реалістичною симуляцією польотів. Вона дозволяє літати по всій земній кулі, насолоджуючись деталізованими пейзажами, погодними умовами, що змінюються, і різноманітними локаціями, від великих мегаполісів до віддалених куточків планети.

Нагадаємо, заряджайте свій стовбур: цей гіперреалістичний симулятор полювання пробудить усі ваші приховані інстинкти

Раніше ми писали про те, що світ Fallen Aces затягне вас надовго: вийшов 1-й епізод детективу в стилі нуар, пропустити - не можна

Крім того, Знай.ua розповідав про 20 років гри та 10 років будівництва: геймер у SimCity 4 створив мегаполіс на 50 млн жителів