Популярний стрімінговий сервіс фільмів та серіалів Netflix розглядає можливість запровадження безкоштовного тарифу у деяких регіонах. Про це повідомляє видання Bloomberg із посиланням на власні джерела.

Компанія Netflix може запровадити безкоштовні тарифи в деяких регіонах, насамперед це може статися в Європі та Азії. Переговори з цього приводу тривають, але остаточного рішення наразі немає.

Netflix / фото: скріншот Youtube
Netflix / фото: скріншот Youtube

Наголошується, що Netflix раніше вже проводив аналогічні експерименти. Наприклад, безкоштовний тариф діяв у Кенії й глядачам надавався обмежений вибір доступних шоу. Минулого року компанія скасувала безкоштовну передплату.

Цю ініціативу Netflix розглядає зовсім не як "благодійність". У компанії розраховують, що безкоштовний доступ допоможе залучити більше глядачів, які стануть постійними користувачами стрімінгового сервісу.

Популярні новини зараз
Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить
Показати ще

Netflix. Фото: скрін youtube
Netflix. Фото: скрін youtube

За попередньою інформацією, Netflix не орієнтуватиметься на ринки, що розвиваються, але в той самий час у США вводити безкоштовний тариф не будуть, оскільки компанія досягла піка свого потенціалу в цій країні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, культовий Томас Шелбі повертається на екрани: Netflix оголосив про випуск повнометражного фільму.

Також наш портал інформував, The Last of Us, "Відьмак" та Fallout тільки початок: за легендарним "STALKER" хочуть зняти серіал.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Netflix перейшов межу і показав сцену із "зарядженим болтом" актора: глядачів розбурхало, але влада лютує.