Palworld знову опинилася в центрі уваги завдяки новому оновленню Sakurajima, яке вже довгий час чекали на фанати гри. Новий острів Сакурадзіма не тільки розширив карту, а й запровадив нову фракцію "Місячні Квіти", з якою гравцям доведеться зіткнутися і битися за контроль над островом.

Естетика острова була натхненна японською культурою та квітучою сакурою, тому точно обіцяє вразити своєю красою.

Palworld / фото: скриншот із гри
Palworld / фото: скриншот із гри

На додаток до нового острова, гравці отримали можливість виявляти та захоплювати нових друзів-Палсів, включаючи не тільки імітацію, яка може виявитися небезпечною, але й нові варіанти, такі як Івілюція.

Також у грі з'явилися нові косметичні головні убори та коробка для холодної їжі, що допомагає зберігати їжу в ідеальному стані.

Популярні новини зараз
50 тисяч українців забиратимуть на війну щокварталу – скільки ще новобранців не вистачає Кожен наступний день здаватиметься ще спекотнішим - синоптики б'ють на сполох через аномальну спеку в липні Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів Дешевше і легше погасити борг: що буде з тими, хто завзято ігнорує комунальні платіжки
Показати ще

Проте гравці розділилися на думці щодо таких змін. Одні в захваті від нових можливостей, наприклад, збільшення місця для зберігання, що значно спрощує ігровий процес. Іншим сподобалася можливість створювати предмети у великих кількостях.

Palworld / фото: скриншот Youtube
Palworld / фото: скриншот Youtube

Однак не всі зміни зустріли схвалення. Прибрати можливість захоплювати босів вежі у складному режимі виявилося непопулярним рішенням серед гравців та викликало подив. Дехто висловив сподівання, що це тимчасове рішення та можливість захоплення повернуть у майбутніх оновленнях.

Незважаючи на це, загальний настрій серед гравців Palworld залишається позитивним, і багато хто сподівається на подальший розвиток та покращення ігрового процесу в майбутніх оновленнях.

Нагадаємо, нарешті є шанс на справедливість: геймери подали до суду на Steam за дуже дорогі ігри

Раніше ми писали про те, що N intendo випустив тонну релізів, лоскотавши геймерів ПК: відомі навіть дати виходу

Крім того, Знай.ua повідомляв, заряджайте свій стовбур: цей гіперреалістичний симулятор полювання пробудить усі ваші приховані інстинкти